Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Protezis
őstag
A vinyóval az történt, hogy win sszeveszett a régi hangkarim driverével. Vagyis ezzel magyarázom. Régebben is volt rá precedens, hogy nem bootolt be a gép. Még a régi vinyóval. Volt, hogy csak a legutóbi helyes konfig opcióval sikerült elindítani többször egymás után. Most felraktam hangdrivert, xp nem indul. reset. hal.dll nem található. reset. próbálom visszamásolni, de akkorra már a teljes win könyvtáram kiürült, 2 partícióm használhatatlan lett. xp reinstall. jó. adatok vissza. hangdriver fel, nem indul, reset. hangkari ki, jó. Szóval a driver szerintem nem okozhaz adatvesztést, de a sok boot közbeni reset szvsz igen. szóval ez volt a gond. Mióta másik kártya van, nem történt semmi hasonló. Mellesleg a hdd kb 2 hónapos.
CS-t másik havertól húztam át
Gép: adataimnál. Csak proci most alap 2.4-en megy.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest