- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
wjbhbdux #71885 üzenetére
Jó lett az új battle royale map. Gyorsan nyomtam egyet rajta, éppen kipróbáltam a radeon relive-ot, aztán a szerencsétlenkedéseim ellenére megnyertem.
Amit sajnálok hogy kivették a Blacksite-ot.
Perkek jók, születéskor sokat jelenthet, illetve a long jump is nagyon jól működik, az nagy probléma volt blacksiteon hogy egy kis kavicsban is el tudtál akadni, épp hogy nem felugrani stb...
Respawn csak az első felében van, illetve a TF classicos gránáttal még nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- PlayStation 5 konzolok garanciával! -konzol beszámítás ok!- Frissítve 07.30.
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xbox Ultimate előfizetések
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !