- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
bepken #76375 üzenetére
Nem konkrétan a reditre gondoltam, de szerintem ez most mindegy is. Csak arra céloztam, hogy itt és akkor helyesen próbálom írni, "egy a játékkal foglalkozó fórumban" nem találtam megoldást a problémámra, ami nem is igazán probléma, csak annó jó pár órát beleöltem, mire megtaláltam azokat a beállításokat, amik nekem megfeleltek. például, mert nyilván a példa is kell: ( bind "r_cleardecals") nem működik mostmár. Ahogy jó pár másik parancs sem. Lehet erről itt olvasni, vagy információt szerezni? Hát én nagyon nem találom. Kompetitív játék, ha nem egymásnak segítünk, akkor kinek? És utoljára írom le, tényleg, nekem egyébként vicces, hogy ezt olvasom: a hitreg a lényeg. itt egyszerűen nem volt hit
Lehet, hogy egy reddit poszt nem szakértő, és lehet egy youtube videó is szar, de személy szerint több infót összeszedtem ebből a két oldalból, mint itt a prohardver fórumon, ami elvileg ezzel a játékkal foglalkozik magyar nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest