Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
Nem írtam, hogy tökéleteset szeretnék, hanem én ott folytatnám a finomhangolást, mert a mai napig vannak furcsa jelenségek. Persze a megtérülési rátája a nullához konvergál, sokak szerint nincs is rá szükség, másokkal ellentétben én elfogadom ezt az álláspontot is.
Most egy béta (early access) játékkal csapom el a szabad perceim jelentős részét, és meg kell hogy mondjam, hogy a CSGO hitboxa sehol nincs ahhoz képest. Ott is ugyanúgy neten játszom, ott is ugyanúgy találkozik a tanyanet a gigabittel, mégsem érzem azt sűrűn, hogy én bizony oda lőttem, de nem adta be. Sőt, ott a játék sebessége is többszöröse annak, amit CS-ben valaha átélhetsz (ergo nagyobb bs eseteket kellene detektálnom); ráadásul ott ugyanazt az élményt kapom 70 pinggel, mint 25-tel. Ellentétben a CSGO-val. Nem kell ratekkel sem bohóckodom, és kenyérpirítón játszom az i7 16G 1080Ti-s játékosokhoz képest.
Igaz, amit írsz az 1.6-ról, azok az emlékek valóban megszépül(het)tek, mert én azt a hitboxot is szolidabbnak érzem, viszont ennek semmi alapja, mert évek óta el sem indítottam azt a verziót.
Nem a tiédre: A pubg, ow, és egyéb casual játékok említése a témakörben azért bicskanyitogató, mert a szememben egyik sem lesz, vagy lehet soha kompetitív szempontból igazán jelentős. Ha azzá akarják/fogják őket tenni, ha nem, azért ezek mélyen a CSGO szintje alatt tanyáznak, ezzel egyetértek. De hogy nincs jobb hitbox a CSGO-énál...?
-
vzsryl
nagyúr
Nekem 1.5-1.6-ban sokkal jobban adta a hitbox. Ott ha valakire rálőttem, akkor 99%-ban beadta. CS:GO-ban pedig mindegy milyen tick-es szerveren játszom, ugyanúgy nem adja. Ha 64tick miatt bevérzik, és nem adja be, azon nem idegeskedek, de amikor tisztán látom, hogy telibe kapom az ellenfelet, és vérfolt sincs, akkor idegállapotba kerülök. Ilyen se régi CS-ben (na jó bétában igen), se HL multiban, se COD4-ben nem volt. Más multi fps-sel nem játszottam.
Egyébként LAN közvetítéseken is rengetegszer azt veszem észre, hogy mellélőnek, és beadja nekik, de ez lehet a közvetítés miatt csúszik el, szóval ezt csak afféle érdekességként írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen autót vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- Iphone 17 Pro Cosmic Orange 256GB/Független
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest