- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz
Redneck #39255 üzenetére
Én s Xonar DG+Superlux HD681 párosítást nem ajánlom CS:GO-ra, térérzék 0 velük.
Lehet szórakozni persze a Dolby Headphone funkcióval, de visszhangzik úgy az egész.
Most az említett hangkarival és egy Awei Q9 (kb 1300Ft aliexpressről) agybadugós-IEM-mel tolom, és mindent meghallok amit kell.
Szóval abszolút nem kell 30k-t egy fejesre költenie, inkább ár-érték arányra kell rámenni (Creative Aurvana Live pl).
Persze a Slux előtt AKG K512-m volt, azzal is rendre süketnek tituláltak...szóval lehet a fülemmel van baj.
Ez a IEM azért jó, mert alapból halkan játszok - hogy ne öntsön el a melegség a lábamon, ha valaki AWP-vel felszúr nozoommal - és így jobban kijönnek a részletek, a zaj kizárása miatt...inkubátor mode ON. -
Skinny26
aktív tag
válasz
Redneck #39255 üzenetére
Én a Logitech G430-at, HyperX Cloud és Cloud 2-t, és a QPAD QH-90-et, Sennheiser PC330-at néztem ki magamnak, ezek jöhetnének szóba... Nem tudom, hogy mennyi jelentősége van az usb-s hangkarinak, mennyiben lenne más mint egy király sztereó, illetve a Sennheiser füles nekem kicsinek tűnik, olyan fülest keresek, ami teljesen körülöleli a fülkagylómat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Powercolor Red Devil 6700Xt - 6 hó garancia
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest