- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
Coccolino_O #32164 üzenetére
Én se értem a rangon való sírást. Miért fontos valakinek, milyen a rangja, ha egyszer annyi a képessége, ott megfelelően tud játszani. Nem értem, miért nem lehet láthatatlanná tenni a rangokat. Jaaa, hogy akkor nem lenne annyi smurf account. Színtiszta üzlet ez is, a Valve pedig ahhoz nagyon ért
-
Eagl3
veterán
válasz
Én jelenleg babér kala vagyok és csak random csapatba játszok szóval azért enyhe túlzás, hogy nem lehet így feljebb kerülni. De tény, hogy 1x, 2x már visszaestem a sorozatos troll csapattársak miatt.
-
Arkennys
addikt
válasz
Egyrészt nem hisztis embert találni nagyon ritka (tényleg nagyon, olyat aki felfogja, hogy ez egy játék, és nem kap dührohamokat)
Mi is jó ideig tologattuk 4-5 s premadekben, de akkor is egy viccnek látom a rangrendszert erőteljesen. Ahogy beugrik egy csaló vagy smurfos görény hat ranggal magasabbról, már értelmét veszti a dolog. És ez egyáltalán nem ritka jelenség, valve meg sz*rik rá, jelentgetni is kár kb
-
htc07
addikt
válasz
Tisztában vagyok vele, amíg volt kivel játszani, addig voltam nova 1-2 körül (weekend playerek vagyunk, pont jó volt a rank) , de mióta szétszéledt a csapat, silver5-6 körül tengetem.
nem fétisem a rank, csak az fáj, hogy az mm playerek 80%-a a fent említett kategóriák valamelyikébe csoportosítható ezen a szinten.
Na hiszti off, a hasonló szinten mozgó embereket majd összegyűjtöm a topikból estefele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest