Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Ezt a rankrendszert azért nincs értelme nézni, mert én anno cs:s-ben elég magas szinten játszogattam, cs:go-val meg alig-alig, és most úgy áll a helyzet, hogy rank nélkül, 2 hetente egyszer ha felnézek általában többet lövök/hozok mint a csillivilli rankosak. Egyszerűen csak azért mert van 7 év pluszom ebben a játékban.
Rankom meg semmi.
-
Mate
nagyúr
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Arra gondoltam, hogy aki képes fizetni vagy csalni csak azért, hogy jobb legyen a rangja, jobbnak tűnjön, mint ami annak jellemébe benne van, hogy minden olyan dologban, amihez képesség nem kell élen legyen, kitűnjön (skin).
(Sikerült 1 mondatos választ rittyentenem
) -
Mate
nagyúr
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Jónak jó lenne, de így nem derülne ki, hogy az én cerkám a legnagyobb még nyugalmi állapotban is.
Így kevesebb csaló, kevesebb amúgy tök béna játékos lenne, aki csak rangra megy. Mi ezzel a gond? Látszólag semmi.Ám:
Kevesebb játékos lenne aki skineket vesz. Mi ezzel a gond? Játékosnak semmi.
Valve-nak (Csak azért is VOLVO-nak) gond lenne.
-
Mate
nagyúr
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
az előbb gyorsteszteltem a steam home streaminget, wifin !
az n-es router közelében akadásmentes volt a kép, mondjuk a streamelt bitráta sem volt egetverő, mert a befogadóegy netbook volt

érdekesség, hogy streamelés kezdetén rögtön kiírta, hogy "slow network" egy pillanatra, de később soha
szóval:
fogadó netbook asztalfelbontására (1024x600) limitálva a folyamot, stílszerűen flippereztem egyet:
egybeláttam a két képernyőt, a kép egy szemvillanást sem késett, tudtam a remote netbookon játszani, a forrás PC-t nézve! ez nem semmi, flippernél, mindennemű lag nélkül működik a dolog wifin is.
érdekesség:
direkt próbáltam egy olyan játékot (Portal 2), amiről tudtam, hogy a VirtuMPV-t nem szereti, azaz a forrásgépen Virtu alatt megfagy a kép, nem tudok menübe lépni, csak eszközkezelőben tudom bezárni...
na, streamelve a "képet", a forrás gamer PC-n megállt a mutatvány szokás szerint, míg a remote PC-re szépen átment a folyam, tudtam játszani (mondjuk a hang elakadt valahol az éterben)
nem ajánlják még az ac-s routert sem, de végül is kis távolságban, és kis célfelbontásban lehet elmegy még egy n-esen is.
ha lesz időm, megpróbálom TV-re tolni ugyanígy wifin, max. egy 1366 (1280) -at megcélozva.
őszintén megvallva, én az irányítás nulla késleltetésén döbbentem meg igazán.
meg persze a folyam nagyobb késleltetésére is számítottam.
de nagyon együtt mozogtak, oda-vissza.Remélem hasznos lesz

-
Slystyle
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Szerintem betegphiu a Steam által kínált otthoni stream-re gondol, nem a "hagyományos" Twitch és társai stream-re. A 60fps limit lehet a Steam által kínált feature korlátja, míg pl. OBS-ben játék közben megvan a fix FPS-ed (jó beállításokkal kis drop vagy semmennyi), de maga a stream-elt content csak 60fps lesz, vagy éppenséggel annyi, amennyit beállítasz a programban.
Past Broadcasts amúgy x idő után eltűnik (nem tudom a pontos idő intervallumot), de ha Highlight-olod, akkor örökké megmarad. Ezzel sok szerver erőforrást tudnak megtakarítani. Képzeld el, hogy mennyi "szemét" lenne (adatmennyiség) Twitch indulása óta, ha az összes Past Broadcasts meglenne még nekik.
-
Slystyle
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Hjaj, mocskos Faceit.

Minden demo fájlom ilyen, amit letöltök, kivéve mindig a legfrissebb. A legfrissebb mindig jó és rendesen visszajátssza.
Köszi azért! Most írtam Faceit-nek ez ügyben, remélem tudnak vele kezdeni valamit, mert összesikerült még egy kés ace Mirage-on, aztán azt akartam most felvenni. -
pr1mzejEE
addikt
-
-
Slystyle
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Nekem kb. semmivel, maximum komplexebb eseményekkor (6 füst egy helyen pl.) levesz vagy 10-20fpst-t. Igaz nekem a kódolás nem a procim végzi, hanem a netem. 3000kbyte/s-re van beállítva, ugyanekkora buffer mérettel.
Persze nekem a 100-as feltöltés mellé belefér az ilyen, viszont aki erősebb géppel rendelkezik, de kisebb feltöltési sávszéllel, az inkább a procival kódoljon.
Én speciel rengeteg kombinációt kipróbáltam már, próbáltam procira terhelni stb, de az rettentően megfogta a teljesítményem. -
.LnB
titán
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Nos a Na'Vi egyetlen dologgal verte el az egész top CS:GO scene-t a hétvége folyamán. Ez a dolog pedig a türelem. Semmi mást nem csináltak, mint T oldalon kivártak, mindig. Nagyon okosak voltak. Rájöttek, hogy a mostani top csapatok védekezése agresszív. Próbálnak entry-t lőni védőként. Na ők ezt nem engedték. Ráadásként pedig volt egy két agresszív védő körük amik szépen bejöttek. Igazán jó volt látni a játékukat. Még NiP szurkoló ként is. Persze szerintem a következő nagy LAN-ra a VP, és a NiP alkalmazkodni fog. A Titan pedig feloszlik mert Ex6tenZ kitesz mindenkit lassan a csapatból csak magát nem

Egyébként ebben a topikban szokott szó esni a fogadásokon, matricákon, csere-berén kívül ténylegesen a CS:GO-ról is?

-
Slystyle
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
És akkor gondolom anyuci meg apuci töltögeti fel az ilyenek wallet-jét. Én speciel csak nevetni tudok az ilyen embereken.

Jó volt most látni NiP-t, mintha megint életre keltek volna. Na'Vi meg szerintem piskóta lesz, amíg nincs D2. Főleg Fiff indult be nagyon, szép kis clutch köröket hozott. A sok Fiff hater meg gondolom most csak pislog.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

)

LendvaiFeri1