Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
xEon1337
üzenetére
Hát számomra a plusz tartalom nem igazán nyújtott eddig plusz élményt. Én csak is kizárólag a wallet lóvém növelésére vásároltam meg az operationt, mert többen ajánlották erre a célra (itt a topicban is). Természetesen a wallet pénzt dropokból szedtem össze, elvből nem költök olyan eladhatatlan és megfoghatatlan tartalomért, ami nem okoz nekem számottevő örömöt.
És, hogy kinek mennyi az 5.5 euró: ez több, mint az skinjeiem összértékének kétszerese. Akinek nem számít 5.5EUR, annak szívesen megadom a számlaszámom. Akár azzal a feltétellel is, hogy megígérem, hogy skinekre költöm a pénzt, nem sörözöm el!
Másként nézve: 5.5EUR a teljes CSGO játék eddigi legolcsóbb árának 5 és félszerese.
A múltkor a lounge-os fogadásokkal kapcsolatban is megjegyezte valami burzsoá, hogy miért zavar, hogy buktam 1 eurót. Akkor ez az összes maradék skinem értékének négyszerese volt. Ezért zavart...
-
-
MarioAna
senior tag
válasz
xEon1337
üzenetére
Igen, de ez az elmélet szerintem azért hibás, mert a külső fejhallgató szigetel, de a belsőből IEM-ből hallja az in-game hangokat. Tehát ott az IEM-et használja (igaz tényleg kényszerből) és arra sem panaszkodnak.
Az mondjuk rejtély számomra, hogy az agybadugós teljes elszigetelésétől hogy tudja a fejhallgató jobban kizárni hangokat - aktív zajszűrő működhet anélkül is, hogy bármi hang jön a fejesből? -
törölt tag
válasz
xEon1337
üzenetére
Nagyon észrevehető a változás. Én 75Hz-ről váltottam 144Hz-re. Maga az egér mozgása is más lett, sokkal érzékenyebb, oda lősz ahova akarsz, nincs semmi képi elmosódás mikor nagyot rántasz, vagy épp megmozdulsz. Minden mozgásod tűéles.
Egyszer kell kipróbálnod hogy milyen 144Hz-en, és utána te magad is tapasztalod a különbséget.
-
mepet
addikt
válasz
xEon1337
üzenetére
Engem is érdekelne néhány tapasztalat, vélemény. (Nem vallási állásfoglalásra és nem marketing bullshittel körített felvágós sztorikra lennék kíváncsi!)
A másik kérdésem pedig, hogy az FPS arányaiban mennyivel csökkent 60/75Hz -> 144Hz váltásnál?
Szerintetek mostmár nem lenne érdemes megvárni a curved 144Hz-es, normál méretű (22-27col) moncsikat? (Jelenleg csak óriási curved monitorokat árulnak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- ASUS routerek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

tetszik a skin, de ennyire nem volt szükségem

Ezt lehet valahol nézni? Amúgy bekaphatják legalább valami számláló lehetne. 

LendvaiFeri1