Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Volt kis vinyó probléma, azóta rossz a link, de vaaan mááásik

Kipróbáltam az újat is, de nem tetszik
-
agyhalottak
tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Köszi az infót, a source-ról van szó. Igazábol az a bajunk, h hard fokozaton irreálisan sokat kell őket lőni hogy megcerkadjanak /persze kivéve headshot-nál
/, ezért gondoltunk arra, hogy nem engedünk kevlárt venni nekik. És szeretnénk továbbra is hardon maradni mrt ott elég jo már az MI.Pályát már próbáltam beletenni de kifagyott, lehet, h valami verzió gond van vagy nem volt olyan nav file amit írtál, megnézem.
Köszi!!

-
qdak
addikt
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Nagynehezen csak megtaláltam

ESL GUI 2.11.2 -
nike_
addikt
válasz
SQX_Barto
üzenetére
szia.
1.: én nem tudok róla.
2.: MVP kikapcsolása: sv_nomvp 1; Nemesis kikapcsolása: sv_nonemesis 1; Achik kikapcsolása: sv_nostats 1; Freezecam kikapcsolása: sv_disable_freezecam 1. azt hiszem ezek az opciók akkor is működnek, ha kliens vagy.
3.: pedig ezzel az opcióval működnie kéne: "bind "gomb" "+use weapon fegyverneve". szerintem a + jelet hagytad le. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
SQX_Barto
üzenetére
A botok nincsenek se előnyben se hátrányban, e felől nyugodj meg szerintem. Az a lényeg, hogy neked legyen 25/30k 100(1) 100(1)-es a rated és no problem. De javítsatok ki, ha rosszul tudom én csak tapasztalatból mondom.
A mapszerkesztéshez meg source SDK-val kell szenvedni.

-
parandroid
félisten
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Nálam nincs ilyen gond.
Viszont tegnap egy hét után végre volt időm lőni kicist, első indításnál felcsatlakoztam a szerverre, és olyan keményre fagyott az egész rendszer, hogy csak a reset segített. Viszont azóta működik egyszerre az előlapi hangkivezetésem és a hangkártyába dugott hangfalam - eddig a hangfal a hátsó kivezetésből csak akkor volt hajlandó szólni, ha kihúztam az előlapi panelből a fülest. Nem igazán értem az összefüggést a fagyás, és ennek a problémának a megoldása között, de most így jó mindne.

Ja, és nem mellesleg sikerült tegnap összehoznom egy hármas multikillt, bedobtam egy gránátot A hosszún a két ajtó közé.

p
-
-
Fáraó
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Nem jó botozni, Döbrögi is megjárta!
Komolyra fordítva a szót: unalmas. A botok körönként másfelé indulnak és ezt be lehet tanulni. Aztán eldördülnek az első lövések és szinte mind megindul a csetepaté felé. Mondjuk bele lehet nyúlni a waypoint rendszerükbe és lehet rajta módosítnai...
Az elején kicsit érdemes botokkal játszani, de aztán ki publicra meg warra: ott van az élet -anyázás, csalás meg minden.
-
Genius007
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Hali!
Te most erről a Vga-ról beszélsz?

Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500MHD
Csak mert ahogy látom, 3DMark05 1429pont

Nem sok reményt füzök hozzá, hogy 800x600-ba játszathó lesz, főleg nem egy 20-30Slot-os szerón ...
Nekem ATi x1800 256Mb/256bit volt, 3DMark05 6000pont, de még igyis 30slot-os szerón 40fps alá ment.
Én azt javaslom, gyüjtsél még egy kis pénzt, és vegyél jobb notit!
Minium egy Go7600, vagy 8600GS legyen benne.
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- sziku69: Szólánc.
- Milyen széket vegyek?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgatós találkozó
- Nyomtató topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Új pitaka tók Iphone 17!!!
- Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/, ezért gondoltunk arra, hogy nem engedünk kevlárt venni nekik. És szeretnénk továbbra is hardon maradni mrt ott elég jo már az MI.

sajnos nem szabad accounttradelni így, ezt már én is megjártam egyszer csak szerencsém volt