Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Korrekt válasz a kérdéseidre: az attól függ.

Mennyire vagy tehetséges, mennyire fogékony... Ismerek olyat, akinek elmondtam valamit és tudta, és olyat is, aki 10 éve nyomul a szakmában és nem tud sz*rt sem. Ismerek olyat, aki sokat tud és keveset keres, és olyat is, aki nem tud sz*rt sem és sokat.
Itt van pl. egy fizetéses beszélgetés. -
-
Dexter68
addikt
Impotnál, áthúzásnál encapsulatedként kezeli. Ha importálsz, interpretedként kell, akkor ''értelmezi'' is.
A színkezeléssel az volt a bajom, hogy van egy beépített UCR/GCR szolgáltatása, ami rosszul működik és kikapcsolhatatlan. Tehát a Pantone-színeket is rosszul bontja. Ez főleg a sötétebb árnyalatoknál jelenik meg. -
Dexter68
addikt
A másik importot próbáld. Az Encapsulated PostScript bitmapot csinál (ill. asszem linkeli, de elég barom) a PostScript Interpreted viszont jóbarát

A corel viszont rosszbarát... feltéve, ha az eps tartalamaz gradienteket... és ellenőrizt a színeket is, mert corelke megbízhatatlan e téren. Én ezért szoktam le róla.
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Rajzolsz egy vonalat, vagy síkidomot, beírod a szöveget, aztán egy laza mozdulattal kijelölöd mindkettőt és a Text menüből kikeresed a Fit text to path paracsot. Olé!
Aztán rájössz, hogy nem egészen erre gondoltál, de a menüsor alatt vannak szabályozó lehetőségek, azokat érdemes mind kipróbálni, hogy lásd a hatásukat, illetve F10 (nemtudomhogyhívják-eszköz) segítségével kijelüölheted a betűk ''nyelét'' és cibálhatod a vonal mentén nagy boldogan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- VHS digitalizálás
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Búcsú a sajtreszelőtől?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest