Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TigerCat
üzenetére
Közben meglett az ultimate megoldás: X6 le, X3 vissza.
A színeket nem tudtam egyeztetni, a régi grafikák köszönőviszonyban sem voltak az új verzióban. Megpróbáltam rengeteg színprofillal, még az X3-ból is hívtam be, sajnos nem lett 100%-os. Ehhez egy gyakorló grafikus is a segítségemre volt, de Ő sem boldogult.
A Draw és Paint közötti másolás-beillesztés mizéria megoldódott, de nem túl kényelmesen. Valamennyi anyagot új RGB dokumentumba kellett helyeznem, vagy nagyítani és úgy átmásolgatni. Ez is gördülékenyebb volt az X3-ban, hiába a CMYK-RGB eltérés, mégis jobban kezelte.
Hja, nem vagyok grafikus, amit tudok magamtól sajátítottam el, de azért az nonszensz, hogy az új verzióból kiveszik a jól működő dolgokat. Értem, hogy kell a fejlesztés, de ami jó, minek kivenni? Legalább választható opcióként benne hagyhatták volna...
Hát ennyi, azért ha valakinek van építő jellegű ötlete, egy szombatot szívesen rááldoznék a beállításokra. Hátha sikerül átszoknom a korszerűbb verzióra...
Köszi az eddigi segítséget és ha esetleg valaki aki profi ezekben a dolgokban, szánna rám némi időt, azt is nagyon megköszönném!
Szép napot!

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest