- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TigerCat #1673 üzenetére
Közben meglett az ultimate megoldás: X6 le, X3 vissza.
A színeket nem tudtam egyeztetni, a régi grafikák köszönőviszonyban sem voltak az új verzióban. Megpróbáltam rengeteg színprofillal, még az X3-ból is hívtam be, sajnos nem lett 100%-os. Ehhez egy gyakorló grafikus is a segítségemre volt, de Ő sem boldogult.
A Draw és Paint közötti másolás-beillesztés mizéria megoldódott, de nem túl kényelmesen. Valamennyi anyagot új RGB dokumentumba kellett helyeznem, vagy nagyítani és úgy átmásolgatni. Ez is gördülékenyebb volt az X3-ban, hiába a CMYK-RGB eltérés, mégis jobban kezelte.
Hja, nem vagyok grafikus, amit tudok magamtól sajátítottam el, de azért az nonszensz, hogy az új verzióból kiveszik a jól működő dolgokat. Értem, hogy kell a fejlesztés, de ami jó, minek kivenni? Legalább választható opcióként benne hagyhatták volna...
Hát ennyi, azért ha valakinek van építő jellegű ötlete, egy szombatot szívesen rááldoznék a beállításokra. Hátha sikerül átszoknom a korszerűbb verzióra...
Köszi az eddigi segítséget és ha esetleg valaki aki profi ezekben a dolgokban, szánna rám némi időt, azt is nagyon megköszönném!
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest