Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
kuyarashi
üzenetére
Milyen programból jön a file?
Nekem autocades importtal volt régebben szívásom, egy kört is vagy 500 pontból rakott össze. A betűket meg pláne. Gravírozni kellett volna úgy emlékszem az autocadból áthozott logót, de a gép kiakadt tőle, másfél órát reszelt rajta a sok node-tól. Inkább újrarajzoltam az egészet corelben, az a pár objektum már ment pikk-pakk
Ha neked az 5 perc várakozás embertelen, fiatal vagy még
Pentium 1-es gépen, 32 MB rammal, 200 megás fájlokat szerkeszteni, na az volt az embertelen. Meg amikor átküldtem a rip-re délután 6-kor, és reggelre amikor visszamentem dolgozni még nem számolta ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pentium 1-es gépen, 32 MB rammal, 200 megás fájlokat szerkeszteni, na az volt az embertelen. Meg amikor átküldtem a rip-re délután 6-kor, és reggelre amikor visszamentem dolgozni még nem számolta ki