Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
válasz
Mozso26
üzenetére
Gondolom ilyenek hogy biosreset/frissítés stb. már túlvagy?...
Egyszer nekem is volt pontosan ilyen problémám,(felpörögtek ventik de semmi... ha beindult a gép akkor meg fullstabil volt...
) és kiderült, hogy nem kapott elég áramot a táp, mert a dugeszát egy olyan konnektorba dugtam, amire millió más is volt csatlakoztatva. Mihelyst átdugtam máshová, nem jött elő ez a probléma. Kicsi az esélye hogy ez a baj, de nálam anno ez volt... -
Kloden
senior tag
válasz
üzenetére
Hát én eddig úgy tapasztaltam, hogy hiába Orthos stabil valami, attól még simán beállhat a rendszer egy sima netezés/zenehallgatás közben is. De ugyanez fordítva is igaz, Orthos beáll X MHz-en, de a gép attól függetlenül még az életbe nem fog behalni.
Én azon a véleményen vagyok, legyen Orthos stabil mindenképpen, de az igazi próba úgyis a mindennapi használat.
Persze egyesek 8-10 órákig nyomatják Orthost, (jó kis villszámla!
) de kiváncsi lennék volt-e már olyan, hogy valakinél pl. a 6. órában hibázott?
Én csak percekig szoktam nyomatni. 
-
Kloden
senior tag
Hellótok!!
Szerintetek egy 800-as minőségi mem nagy érvágás egy jobb Core2-esnek? (6700-6800-asnak?) Vagy feltétlen érdemes 1066-os mem? Előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és kiderült, hogy nem kapott elég áramot a táp, mert a dugeszát egy olyan konnektorba dugtam, amire millió más is volt csatlakoztatva. Mihelyst átdugtam máshová, nem jött elő ez a probléma. Kicsi az esélye hogy ez a baj, de nálam anno ez volt...