Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
amúgy ezt a "8 óra teszt után...." dolgot én sem értem.
miért 8 ?? miért nem 12 ???vagy mittom mennyi? miért 8??
meg nagyon szeretem azokat az embereket is, akik tuningolnak és utána verik magukat, hogy nekem ennyi meg annyi idő után se fagyott az orthos meg a prime meg a tököm tudja még mik.
de állítom hogy a nagy százaléknak, ha elindítanának egy komolyabb Gamet (mondjuk Crysis fullba) sztem 3 perc alatt megkotlana a cucc. de ugye nem mindenki egyforma.amúgy nekem is van fent orthos, de eddig a leghosszabb futási időtartam talán 25 perc volt, mert utána leugrott az ékszíj és kikapcsoltam, mondván : mi a picsáért megy, amikor nem tok közbe semmit csinálni. úgyhogy nekem bárki bármit mondd, nem érdekel. kértel már képet is a prociról hogy orthos alatt így meg úgy stabil e 4000-en meg felette. aztán meg vannak sértve amikor közlöm hogy lesz@rom hogy stabil-e az orthos, játék megy, úgyhogy a többi nem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I5 10600K - 4.8Ghz Turbó Foxpost Az Árban
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Keresek Ryzen 7 5700X processzort
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest