Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
amúgy ezt a "8 óra teszt után...." dolgot én sem értem.
miért 8 ?? miért nem 12 ???vagy mittom mennyi? miért 8??
meg nagyon szeretem azokat az embereket is, akik tuningolnak és utána verik magukat, hogy nekem ennyi meg annyi idő után se fagyott az orthos meg a prime meg a tököm tudja még mik.
de állítom hogy a nagy százaléknak, ha elindítanának egy komolyabb Gamet (mondjuk Crysis fullba) sztem 3 perc alatt megkotlana a cucc. de ugye nem mindenki egyforma.amúgy nekem is van fent orthos, de eddig a leghosszabb futási időtartam talán 25 perc volt, mert utána leugrott az ékszíj és kikapcsoltam, mondván : mi a picsáért megy, amikor nem tok közbe semmit csinálni. úgyhogy nekem bárki bármit mondd, nem érdekel. kértel már képet is a prociról hogy orthos alatt így meg úgy stabil e 4000-en meg felette. aztán meg vannak sértve amikor közlöm hogy lesz@rom hogy stabil-e az orthos, játék megy, úgyhogy a többi nem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest