- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
realm15
üzenetére
milyen okosok vagytok!
ha így állunk hozzá akkor te meg milyen buta vagy !!!!!semmi rossz szándék nem volt abba amit írtam, csak épp nem értettem hogy hogy lehet FSB emelés nélkül is tuningolni a procit. mert én nem tudok más módszert, ha te igen akkor oszd meg velünk.
de már más segitett! - örülj nekinah cső KOCKÁK! erre most írnék neked sok szépet és jót, de inkább kussba maradok. a lényeg hogy kicsit fogalmi dugóba vagy. kéretik utánanézni hogy mit jelent a : KOCKÁK.
meg fogsz elpődni, de a tuningosokhoz semmi köze. na bye
-
subaruwrc
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha ezen berágsz hogy poénkodtunk akkor így jártál. kockaság nem egyenlő azzal amit mi csinálunk úgyhogy kéretik nem egy kalap alá venni.kössz, F-S-B nem fbs de mind1. amiről te beszélsz az alapfeszes tuning.