- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Gurulunk, WAZE?!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Titeket külön fizetnek a hsz. gyártásért
Na megnéztem hogy hol a véga a procinak ha megkapja az alap Vid feszt. Hát 3.82 fölé nem jutottam még 1.41 v-al sem(ez valós, a bios az 1.45-re volt állítva), de ezt már tudta 1.36-on is! Szóval azt hittem itt a vége, aztán észrevettem hogy lehet a Trémárkok azért dobják el magukat a fele tesztnél mert a ram így 5-5-5-13-on volt, és lehet hogy az nem bírta
Majd megnézem hogy 5-5-5-15-el megy e feljebb(ha lesz kedvem hozzá) és nem nem fogok semmiféle Prime meg akármit futtatni, mert ha nem oké valami a mark meg játék úgy is eldobja magát
zoo8800: A NordTelekomot nem próbáltad még? Még telefon se kell, csak a madzag az oszlopig!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-10105 / i3-10100 / Gold G6400T / garancia / számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-5960X
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na megnéztem hogy hol a véga a procinak ha megkapja az alap Vid feszt. Hát 3.82 fölé nem jutottam még 1.41 v-al sem(ez valós, a bios az 1.45-re volt állítva), de ezt már tudta 1.36-on is! Szóval azt hittem itt a vége, aztán észrevettem hogy lehet a Trémárkok azért dobják el magukat a fele tesztnél mert a ram így 5-5-5-13-on volt, és lehet hogy az nem bírta
Majd megnézem hogy 5-5-5-15-el megy e feljebb(ha lesz kedvem hozzá) és nem nem fogok semmiféle Prime meg akármit futtatni, mert ha nem oké valami a mark meg játék úgy is eldobja magát