Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
zoo8800
üzenetére
Újra próbálkozom, egyelőre 4,06+1070 körül..., eddig bejött, hogy kilőttem a C1E-t és a LoadLine-t. Pillanatok alatt bootolt, nem fagyott, stb.
Mindent stabilizáltam (NB: 1,26+1,21V ramnak), kivéve az FSB termination...azzal nemtok mit kezdeni.
Van az az x65... beállítás..., ott az elsőre tettem, bár fogalmam sincs, mit-hogy kéne
Megyek feljebb is, mindjárt betesztelem "játékkal", aztán viszem feljebb... kív vagyok.Amúgy, Google Earth is kiváló tesztprogi, rendszerint kifagy, ill. kékhalálozik, amint belépek, ha vmi. nincs rendben..., néha kilépésnél is hibázik.
Ami még fura:
Most, komolyabb alk. indításakor, hogy ki van lőve a C1E és LoadLine, nemhogy túlmelegedne, kisebb a hő, mint előtte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / Akciós Ár!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- NVIDIA Quadro M4000 8GB GDDR5 256Bit videokártya
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest