- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
Meg aztán ugye mi van, ha a 13. órában hibázik?

sztem FELX MEG KAPALÁCS van akkor, és akkor többet nem hibázik semmit
sztem én álva idegbajt kapnék ha 13 óra semmittevés után egyszercsak restart vagy kékhalál lenne. sztem olyat rúgnék bele hogy a gyártója is meggebedne.
na de mindegy, ez én vagyok (lehet nem mindenki ekkora idegbeteg
)amúgy én az ilyen tuning dolgokat nem orthos meg prime alatt tesztelem, hanem játék alatt.
közbe elindítok alatta egy HD filmet, és utána játék. általába Crysis és Dirt a tesztkörnyezet.
ha ott hibázik, akkor mindenhol.
volt nekem is olyan hogy orthos ment meg prime is több mint egy órát, aztán leállítottam, beléptem crysis-ba és már a pálya betöltésnél megfagyott. sztem így hatásosabb a beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest