Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
Meg aztán ugye mi van, ha a 13. órában hibázik?

sztem FELX MEG KAPALÁCS van akkor, és akkor többet nem hibázik semmit
sztem én álva idegbajt kapnék ha 13 óra semmittevés után egyszercsak restart vagy kékhalál lenne. sztem olyat rúgnék bele hogy a gyártója is meggebedne.
na de mindegy, ez én vagyok (lehet nem mindenki ekkora idegbeteg
)amúgy én az ilyen tuning dolgokat nem orthos meg prime alatt tesztelem, hanem játék alatt.
közbe elindítok alatta egy HD filmet, és utána játék. általába Crysis és Dirt a tesztkörnyezet.
ha ott hibázik, akkor mindenhol.
volt nekem is olyan hogy orthos ment meg prime is több mint egy órát, aztán leállítottam, beléptem crysis-ba és már a pálya betöltésnél megfagyott. sztem így hatásosabb a beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Asustor NAS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Arena Breakout: Infinite
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Intel Core i9 11900
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- AKCIÓ! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest