Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Zé_Mester
üzenetére
150k-s szerver lapból is láttam már eleget elpukkani...Foxconn, MSI, Asus...egy kutya...beszállítótól egy rossz gyengébb alkatrész is elég...nem csórikáméknak szánva. Szal mégis van ilyen nem is egy...
Olyan helyen melóznál mint Én, akkor ezzel kicsit jobban tisztában lennél...és abszolút nem akadnál fent ilyenen...A lap védelmére: [link]
ui:- Sorry,de ebbe nem lehet ezt meg ezt tuningolni, így ne is írjuk oda a listára azt a procit, mert úgyis csak szívás lesz a vége. Ezt meg remélem viccnek szántad mert egyszerűen röhejes...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- BMW topik
- Fogyjunk le!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- BestBuy topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest