Hirdetés
- potyautas: Vizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
ui:- Sorry,de ebbe nem lehet ezt meg ezt tuningolni, így ne is írjuk oda a listára azt a procit, mert úgyis csak szívás lesz a vége. Ezt meg remélem viccnek szántad mert egyszerűen röhejes...
jó ok, #5214 első felébe kicsit eltúloztam dolgokat. de mint utána írtam is :
(de amúgy az is lehet hogy csak valami hibás szar lap volt, és azért nyikkant meg. akár ez is lehet. lehet hogy egy másik ugyanilyen lap vígan ment volna. na de ez mind csak feltételezés.
)
lehet hogy pont 100/1 lalpot fogott ki, ami éppen más procival is gajjra ment volna.
jó kis lapocska, raktam már össze ilyet is, és teljesen korrekt volt, ami egy "átlagos" ember számára kell, az rajta is van.láttan már én is befuccsolni annó még régebben IC7-MAX3-as lapot úgy hogy zsír új lap volt leragasztva, lefóliázva a doboz, én raktam össze (egy sima P4 2400MHz-es proci ment bele, átlag samsung ramokkal) és a lap meg se nyekkent --->> gyárihibás volt, ennyi.
de ugyanígy láttam 965 chipes lapot is megdögleni XP telepítés közbe is, és az se a felhasználó miatt ment gajjra. egyszerűen szar példány volt, és ennyi.Én már alapon nem értem minek teszteltek full butított lapban Quadot?!
ezt mondjuk én sem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)