Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Ajjaj. Ez így nem működik. :(
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Kicsit utána gondoltam, és rájöttem, hogy az nem folyékony nitrogén, hanem hidrogén...
p.s.: Jó piázást ma srácok. :) És ahogy Drake mondaná: A SÖR legyen veletek! -
Satan-Claus
senior tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Csodálkozol, ha egyszer minden pénzét hűtőkre, meg ventikre, meg pasztákra, meg folyékony nitrogénre költi!? :)
És így legalább mindenki megismeri. - ''Tudjátok, a srác a Heavy Tools feliratú pulcsiban!'' :) Ez egyfajta védjegy, és nem csak ez az egy van neki, hanem van belőle vagy 20 garnitúra, mint Svarcinak az Utolsó akicóhősben. :D -
Satan-Claus
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Nem mondom, hogy maradéktalanul értem a hozzászólásod, de a lényeg azért lejött: A SÖR legyen veled! :DDD
-
Satan-Claus
senior tag
Kedves pécsi modderek! (Különösen kedves Andorpapa, mivel neked úgyis köztudottan alsóbbrendűségi komplexusod van, ezért ennyivel is próbálok segíteni egód kibontakozásában :)
Szóval a kérdés: Teljesen lehúztátok a rolót, vagy csak tőlem nem elérhető a hely? ( Erre nem is merek gondolni, mivel ez egyértelműen diszkriminatív magatartásra utalna, és arra engedne következtetni, hogy megpróbáljátok kizárni a nem pécsi ip-ket...) :D
p.s.: Ez nem vicc, minden szavát halálosan komolyan venni!!! :P
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest