- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acta@
csendes tag
Hali!
Paszta témában tudom ajánlani a Noctua NT-H1-esét (az AC MX-2-vel eljesen egyforma eredményeket hozott nálam is meg "hivatalos" tesztelőknél is). Nagyon jó minőség és olcsó.
Mindenesetre bármilyen pasztát is választasz, A TX-3-ast érdemes a hűtő oldalról pasztázni (úgy értem a hűtő talpát, nem a procit kened le) mivel a talprész és a procival közvetlen érintkező hőcsövek sajnos nincsenek tökéletesen egy síkba csiszolva.
Ha ezeket az apró réseket a talprész és a csövek közt feltöltöd, lényeges mértékben javul a hűtés hatékonysága: konkrétan AC MX-2-essel és NT-H1-essel néztem, és alaplapi ventiszabályzás mellett a rések feltöltése nélkül 62 C volt a proc 1 óra Prime blend után, miközben a hűtő 2500-on pörgött, míg a rések betömése után ez 60 C-ra módosult 2200-on pörgő ventivel.szerk.: a coolink swif2-es szériája szerintem jól sikerült, egy SWiF292P szerintem megteszi. (*921 és *920 még halkabbak, bár nem PWM-esek)
-
sgergi
veterán
Sajnos azokat nem nagyon ismerem, de én mindig is a legolcsóbb fehér pasztát használtam, és bőven elég volt. Igazából a nagynevű paszták is csak minimálisan számítanak, nem hiszem, hogy átlagembernek nagyon kellene. Ráadásul a sima fehér, legolcsóbb is jobb, mint a gyári, mert amit adtak az nagyon sűrű, emiatt nehéz szépen, vékonyan felkenni. Mindenképpen érdemes lenne új pasztát felkenni forgatáskor.
-
sgergi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Kártya csere után nincs kép.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest