- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acta@
csendes tag
Hali!
Paszta témában tudom ajánlani a Noctua NT-H1-esét (az AC MX-2-vel eljesen egyforma eredményeket hozott nálam is meg "hivatalos" tesztelőknél is). Nagyon jó minőség és olcsó.
Mindenesetre bármilyen pasztát is választasz, A TX-3-ast érdemes a hűtő oldalról pasztázni (úgy értem a hűtő talpát, nem a procit kened le) mivel a talprész és a procival közvetlen érintkező hőcsövek sajnos nincsenek tökéletesen egy síkba csiszolva.
Ha ezeket az apró réseket a talprész és a csövek közt feltöltöd, lényeges mértékben javul a hűtés hatékonysága: konkrétan AC MX-2-essel és NT-H1-essel néztem, és alaplapi ventiszabályzás mellett a rések feltöltése nélkül 62 C volt a proc 1 óra Prime blend után, miközben a hűtő 2500-on pörgött, míg a rések betömése után ez 60 C-ra módosult 2200-on pörgő ventivel.szerk.: a coolink swif2-es szériája szerintem jól sikerült, egy SWiF292P szerintem megteszi. (*921 és *920 még halkabbak, bár nem PWM-esek)
-
sgergi
veterán
Sajnos azokat nem nagyon ismerem, de én mindig is a legolcsóbb fehér pasztát használtam, és bőven elég volt. Igazából a nagynevű paszták is csak minimálisan számítanak, nem hiszem, hogy átlagembernek nagyon kellene. Ráadásul a sima fehér, legolcsóbb is jobb, mint a gyári, mert amit adtak az nagyon sűrű, emiatt nehéz szépen, vékonyan felkenni. Mindenképpen érdemes lenne új pasztát felkenni forgatáskor.
-
sgergi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- The First Berserker: Khazan
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest