Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Gondolom +/- kell a szabályzáshoz, de nem vagyok egy elektro zseni!

éN79:Felszerelése tényleg brutál, haveromnál már úgy hajlott az alaplap, hogy féltem mikor reccsen!!
Aztán nem is sikerült rányomni teljesen, csak kettő bigyóját... Tart így is rendesen, sajna időnk nem volt kiszedni a lapot. Hűteni így is jól hűt azért, érezni nem lehet a különbséget! -
Kloden
senior tag
Nem fogja, mert épp a 4. tű, a Speed Control nem lesz bedugva. Alternatív módokon lehet csak szabályozni, speedfannal, v. potméterre kötve, vagy kipróbálni a Chasis-Fan-ra kötni, mert nálam ott kevesebbet (1400-at) forog percenként, egyébként meg 1900-at a CPU-Fan-ra kötve. De 1900-on sem hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aztán nem is sikerült rányomni teljesen, csak kettő bigyóját... Tart így is rendesen, sajna időnk nem volt kiszedni a lapot. Hűteni így is jól hűt azért, érezni nem lehet a különbséget!