- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Hát nem tudom elvileg nekem a gigabyte lapom szabályozza... ha nem kell akkor nem pörög 2000et.. csak ha huzva van a fesz akkor... mivel nem PWMes a venti.. elvileg nem hiszem hogy lehet szabályozni az alaplap is ugy szabályozza hogy kevesebb feszt ad neki.. lehet hogy ö a régi HyperTXet szabályozza aminek PWMes a ventije nem a TX2öt bár lehet irta milyen nem olvastam vissza elnézést..... a masik megoldás pedig az bár nem probáltam de működhet hogy az alaplapon mindent DISABLEDre állitasz... a szabáyozásnál... és akkor ugy probálod meg speedfannal.. vagy valamivel... én ilyet nem használok.. inkább a hardveres megoldások híve vagyok... az legalább fix.. és nem szeretem ha progaramok futnak a háttérben.. de ez csak az én rigolyám... pl videokarit se huznék szoftverrel max amig kiprobálom mit bir utána égetném bele a BIOSába...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged