- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtabo
aktív tag
Hi!
775-ről pályáztam 1156-ra Asus P7H55D-M Pro core i3 540. Pár éves hyper tx 3-et (RR910HTX31093201663) akartam áttenni. Természetesen nem ment, hagytam. Most olvastam a hozzászólásodat, leszedetem a gyári hűtőt csavaroztam kintebb mind a négy lábat, akkor túl széles, csak két lábat, akkor sem jó. Megállapítottam, hogy nem lehet felszerelni.
A CM honlapján korábban az 1156-os prociknál lévő tx3-nál csillaggal az a szöveg van:
A szállított tartozékok ország vagy terület által különbözhetnek. Állj meg a helyi elosztóddal további részletekért.A tx3 (fan bracket version)-nál már egy fekete vszleg csúsztatható sin van, amivel be lehet állítani a szélességet.
Egyénként én mindíg irigyeltem a jó amd-s felfogatást, és nem nagyon bízok ezekbe a műanyag feszegetős lábakba.
Alapon 30fok munkában 55 fok a gyári hűtővel a proci. Csak keretes felfogatású tuning hűtőt nézek erre.Egyénként nagy telitalálat ez a tx3, nagyon meg voltam vele elégedve, ár-érték arányban verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest