Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
sziasztok!
na megvettem a TX3-mat. nagyon király a cucc

viszont lenne egy apró problémám, az alaplapom Q-fan-ja hiába van bekapcsolva, 2000-2200-zal tekeri a hűtőventijét, ami a teljes fordulatszám kb 55%-a. kikapcsolva a Q-fant 2900-zal megy, és levettem szoftverből 45%-ra ami kb 1800-as fordulat.a hűtési teljesítmény a szenzorok szerint nem romlott, ugyanannyi fokos a proc mint amikor előtte az alaplap tekerte gyorsabban.
a probléma az, hogy a ventinek 2000-nél jön meg a hangja, tehát ez a 10%-kal nagyobb fordulat hang szempontjából pont számít.
kérdésem hogy lehet e valahol állítani az alaplapon (?) hogy a Q-fan mennyire szabályozza a ventit. esetleg van valami értelmes szoftver amivel ezt könnyen lehet álllítgatni, és a beállítást megjegyzi, és együtt tud indulni a windowssal?
az ASUS gyári PC-Probéja ilyen szempontból szar, most a SpeedFan nevű progival vettem lejjebb, de ez is elég fura egy progi, menteni nem lehet vele pl, az meg hogy minden bekapcsnál állítgatni kelljen az elég tré.
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Phanteks Eclipse P600S Tempered Glass ház eladó extrákkal!
- Cooler Master MasterAir MA620P RGB TUF Gaming Edition
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Eladó Thermaltake TR100 ITX ház + Thermaltake 3.9'' LCD Screen Kit
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi