Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Lehet mákos ember vagy! Ha azok a RAMok étnyleg 4esek és valami normálisabb gyártótól vannak akkor jó esélyed van hogy 250 környékére és fölé jutsz.
Rivat Tunerből van legújabb NewYear edition az már emészti a Catalyst 3.10et ha meg mégsem akkor van egy anitiprotection script benne ami emlékeim szerint éppen a tuningolhatatlanság kicselezésére van.
Vannak ilyenek nekem hogy [L]http://vganfo.uw.hu/miniteszt[/L] a vége felé van egy GexCube ami hasonló a Tiédhez (256MB 4ns-os RAM) bár PRO-ként adták el, azt egész jól lehetett húzni. Ha rivatuner nem segít
[L]http://vganfo.uw.hu/download.html[/L] akkor rakjál fel 3,8ast és nézd meg azzal. Ha azzal sem semmi akkor kérd el a GexCubes teszt írójától a BIOS-át és felsseld rá a kártyádra. Ha nem tudja levenni akkor keress a neten 300-325/400as BIOS-t de olyat ami 4ns-os RAMokhoz van. Radeon2.ru-n talán van és lehet hogy rage3d-n vagy esetleg gigabyte weboldalán.
Jó lenne ha csinálnál nekem minitesztet :) -
Magic
tag
Hali!Nekem is ilyen kártyám van csak 128 MB 4ns-os ramokkal. Valszeg 4ns-sak, mivel a Samsung oldalán megnéztem. Ugyan ilyen memóriával szerelt Geforce 5600-ast láttam már 275-ön menni. Azon volt passzív hűtés. Nekem 230-ig megy hűtés nélkül. Ki szeretném próbálni hűtéssel, jó lenne feltornázni legalább 250-re.
-
Zsiba
senior tag
Nekem ugyanilyen kártyám van, csak 128 MB-tal. Többet ne nagyon várj. A GPU-t frankón lehet húzni, jó hűtéssel 325-ről felmegy 375-80-ig is! Azonban a ramoknál ne számíts semmi jóra. Valószínű a Te kártyádon is 5ns-os Samsung ramok vannak. 400(200) fölé nem igen mennek. Pl. nekem max 430(215)-öt bírnak hibák nélkül.
Szerintem egyébként korrekt kártya, én mondjuk azért ezt vettem, mert passzívhűtéses :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest