Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Az egyik ismerősöm hardverboltban dolgozott. Bementem hozzá, hogy kellene nekem valami hűtőborda, amit videókártya memóriára rátehetek. Elém tett egy dobozt, hogy nézzek körül benne. P1-től P4-ig mindenféle procira való borda volt és csodák csodája találtam egy full rezest. Fogalmam sincs milyen típus, de elhoztam.
Szétvágtam a rézbordát darabokra, aztán még az egyik zalman chipsethűtőhöz kapott maradék két komponensű ragasztóval felragasztottam. -
Zsiba
senior tag
Coolermaster aerogate 2,
5,25-ös helyre beépíthető, négy venti és négy hőszenzor ráköthető, módosíthatóak a fordulatszámok. LCD kijelzőn láthatod a hőmérsékleteket.
Itt írtam róla: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34304&arc=f[/L]
A memóra csináltam réz bordát, de nem sokat érek vele, mivel 5 nanos a ramom húzni nem tudom. Mindenesetre max jobban hűl.
[Szerkesztve] -
Zsiba
senior tag
Én most már tudom mérni a a radeon9600-as kártyám. Ha használva van 60°C-ig megy fel a GPU, alapórejelen, egy rissz-rossz kis passzív bordával ez nem rossz...szerintem.
[Szerkesztve] -
Zsiba
senior tag
Nekem ugyanilyen kártyám van, csak 128 MB-tal. Többet ne nagyon várj. A GPU-t frankón lehet húzni, jó hűtéssel 325-ről felmegy 375-80-ig is! Azonban a ramoknál ne számíts semmi jóra. Valószínű a Te kártyádon is 5ns-os Samsung ramok vannak. 400(200) fölé nem igen mennek. Pl. nekem max 430(215)-öt bírnak hibák nélkül.
Szerintem egyébként korrekt kártya, én mondjuk azért ezt vettem, mert passzívhűtéses :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest