- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pip3.9
csendes tag
A régi Cube, amire ezek épülnek, szerintem az egyik legjobb elosztású kis ház amiben függőlegesen van a videokártya. Jó a szellőzése is, szóval szerintem praktikusabb mint a mindenféle kínai üvegdoboz.
De nyilván az a jó, hogy mindenki olyat választ ami kell neki. -
Semplar
őstag
[link]
Végre egy tökéletes, masszív, jól szerelhető és kiválóan szellőző gép! -
Klupi01
csendes tag
Azért az mekkora lol, hogy egy ilyen méretű rendezvényen egy üvegkalitkába olyan hűtési megoldást mutat, ami felettébb furcsa
-
BoB
veterán
válasz
Acélfarkas #3 üzenetére
Nekem az 1-es verzió az amire rá sem nézek
-
Komplikato
veterán
Tehát akkora újító lett ez a cég is, hogy Lian Li Air, Evo, Vision másolatokat ad ki? Mint száz másik cég?
-
BoB
veterán
A Pro Cube 2 ígéretesnek tűnne, de az a szövetborítás az elején egyáltalán nem szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- FSP HYDRO M PRO 800W
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest