- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Sose értettem miért jó az, hogy macikák meg nyuszikák vannak egyes billentyűk helyett.
-
Ez fortelmes...
-
tibaimp
nagyúr
Nem túlzás ez már egy kicsit? Nekem az, de ez is preferencia kérdése.
-
villamos
őstag
Erről a "lubrikált" szócskáról nem lehetne leszokni? De tényleg.
-
nubreed
veterán
Az első gondolatom az volt, mikor megláttam ezeket a képeket, hogy "jézusom, tovább folytatódik az agymenés és újabb dolgokat kell áldozni az igénytelenség és izléstelenség oltárán". És ezt tartom is, de aztán eszembe jutott ez:
Ezt maximum ilyen 7-11 éves kislánynak tudnám elképzelni, mint billentyűzetet, meg az egeret is. Minden más szcenárióban ez ultra gagyi hatású.
-
joghurt
addikt
Hát ez "uwu".
Ez a mondat viszont nem az: "A gasket mountos, műanyag plate-tel szállított periféria – megfelelvén az utóbbi időben terjedő trendnek – 3 és 5 tűs kapcsolókkal egyformán kompatibilis gyorscserés foglalatokkal rendelkezik, amelyekben gyárilag lubrikált,..."
Aki ilyet leír, annak javasolok egy lubrikáció nélküli hátsó behatolást a műanyag plate-en, miközben a gasket mounton könyököl.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest