- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakab
újonc
Segítséget kérek!
A nagy orosz tajga nagy orosz bányájában nem tudom azt az ezüst-
táskát felvenni, sőt a liftből kijövet már semmit sem tudok csinálni.
Mindenkine BUÉK !
Yakab -
bandiras2
senior tag
Megoldottam!
Megnéztem a billkiosztást, és megtaláltam a módját! Jobb ctrl azt click. Azért nem akart menni, mert eddig mindent meeg tudtam csinálni mouse-zal, aztán ezt meg nem lehet bill nélkül. Sniper puska a legjobb!!! Scouttal nyomom, max távból kiszedhetem a tagok felét 3 golyóval. A többinek meg ott az M16 100-as tárral. -
bandiras2
senior tag
Csak oda kell menni, és kiütés után click? Én még egyszer sem tudtam embereket felvenni, üres ládába bepakolni. Aztot hogyan kell? Ha odamegyek hozzá balclick, akkor csak előugrik az inventory, a gyémántgyűrű, hitelkártya, pisztoly, de felvenni hogy kell?
-
bandiras2
senior tag
ség! Elakadtam!
Mexikóban vagyok, és el kell szállítanom egy fószert vmi romuilezt a kertkapuhoz. Szóval kiütöttem, de a csóka csak fexik, és nem tudom hogyan kell a vállamra venni, hogy eltűnhessek vele . Vki help! -
bandiras2
senior tag
Mostanában kezdtem el, és érdekelt van e neki topic. Kereső rulez, mielőtt új topicot nyitok. Gondoltam, ha már ijen régóta vársz, válaszolok neked
-
bandiras2
senior tag
Ha minden igaz, a bánya második szintjén jár a haverod, oda kell menni és meghúzni a kart. aztán elvenni a táskát, majd az ajtó elé állni. Fotocellás, magától nyílik. Megszenvedtem a páját, a táskát könnyű elvenni, de mire rájöttem hogy hogy kell kimenni!
-
KovacsUr
addikt
http://forum.jowood.com/showthread.php?s=9b774f8f2ca79cbdffaf8318960e43ce&threadid=23516
Úgy nézem, valami technology skillt kellene használni -
Agyasima
őstag
háénmegméaszittemhogyvalakisegítnekem!
Bakker, gamerek gyertek közelebb. Még a supergames.hu-n se segítettek nekem.... -
Szaky
tag
up
-
Szaky
tag
Hi!
Tud valaki segiteni, hogyan kell vegigvinni a GLA 4es pályáját?
Koszi... -
Agyasima
őstag
Há sénki sé jáccik ezzel?
-
Agyasima
őstag
Szóval 1 ismerősöm jáccik ezzel, azt elakadt vele. Én meg megigértem neki, hogy utánajárok a gondjának, mert alapjábavéve jószivű gyerek vagyok.
2 kérdésem lenne: 1. Van-e vhol hozzá végigjáccás?
2. hogy kell felvenni a zezüst atkatáskát a nemtommellik páylán? Me áll. simán nem megy....
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Stellar Blade
- Nintendo Switch 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest