Hirdetés
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Westlake
újonc
válasz
bendeguz76
üzenetére
Üdv népek!
Két kérdéssel fordulok hozzátok!

Tudom hogy hülyén hangzik a téma, de mégis az lenne a felettébb kíváncsi kérdésem, hogy a codemasters F1 2013ban hogy a fenébe kell tankolni?

Mint mondtam is, tisztában vagyok vele, hogy jó nagy hülyeség maga a kérdés, de hiába állok be verseny közben kerékcserére és ha kell, tankolásra is, csak a kerékcserét adja meg, a tankolást nem!
Arra gondoltam, hogy most vagy hibás a játék (codemasterséknél ez mint tudjuk már 2010től jól ismert jelenség forma) és ezért nincs soha tankolás (legalábbis Nálam nincs), vagy külön egy billentyűvel meg kell kérvényezni a tankolási folyamatot.
Ami meg a sokak által emlegetett (túlzott???) gumikopást illeti, az Nekem nem volt, de ez a tankolás kérdés megőrjít!
Remélem ez nem megint valami hiba. Ya, és ha nagyon fontos, akkor nem az FLT van meg Nekem.
Ha esetleg egy billentyű leütéssel kell megkérvényezni az adott csapattól a tankolást, akkor melyikkel???
A beállításokban semmi erre vonatkozót nem találtam!
A másik kérdésem az lenne, hogy tört verzióval ha lehet, akkor hogyan, milyen megoldással lehet szerverre menni??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megkérnélek titeket, légy szíves ha tudtok, segítsetek!
Előre is megköszi! 
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Arra gondoltam, hogy most vagy hibás a játék (codemasterséknél ez mint tudjuk már 2010től jól ismert jelenség forma) és ezért nincs soha tankolás (legalábbis Nálam nincs), vagy külön egy billentyűvel meg kell kérvényezni a tankolási folyamatot.
Remélem ez nem megint valami hiba. Ya, és ha nagyon fontos, akkor nem az FLT van meg Nekem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Előre is megköszi!