Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Westlake
újonc
válasz
bendeguz76
üzenetére
Üdv népek!
Két kérdéssel fordulok hozzátok!

Tudom hogy hülyén hangzik a téma, de mégis az lenne a felettébb kíváncsi kérdésem, hogy a codemasters F1 2013ban hogy a fenébe kell tankolni?

Mint mondtam is, tisztában vagyok vele, hogy jó nagy hülyeség maga a kérdés, de hiába állok be verseny közben kerékcserére és ha kell, tankolásra is, csak a kerékcserét adja meg, a tankolást nem!
Arra gondoltam, hogy most vagy hibás a játék (codemasterséknél ez mint tudjuk már 2010től jól ismert jelenség forma) és ezért nincs soha tankolás (legalábbis Nálam nincs), vagy külön egy billentyűvel meg kell kérvényezni a tankolási folyamatot.
Ami meg a sokak által emlegetett (túlzott???) gumikopást illeti, az Nekem nem volt, de ez a tankolás kérdés megőrjít!
Remélem ez nem megint valami hiba. Ya, és ha nagyon fontos, akkor nem az FLT van meg Nekem.
Ha esetleg egy billentyű leütéssel kell megkérvényezni az adott csapattól a tankolást, akkor melyikkel???
A beállításokban semmi erre vonatkozót nem találtam!
A másik kérdésem az lenne, hogy tört verzióval ha lehet, akkor hogyan, milyen megoldással lehet szerverre menni??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megkérnélek titeket, légy szíves ha tudtok, segítsetek!
Előre is megköszi! 
Új hozzászólás Aktív témák

- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- GTA V
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arra gondoltam, hogy most vagy hibás a játék (codemasterséknél ez mint tudjuk már 2010től jól ismert jelenség forma) és ezért nincs soha tankolás (legalábbis Nálam nincs), vagy külön egy billentyűvel meg kell kérvényezni a tankolási folyamatot.
Remélem ez nem megint valami hiba. Ya, és ha nagyon fontos, akkor nem az FLT van meg Nekem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Előre is megköszi!