Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
én easy.n nyomom lowest brake.kel.
hát de 15 kör 3 kiállás durva..nem tudoma gép hogy cisnálja meg 2vel..irot nehéz ekkroa előnyt ennyi kör alatt kiépiteni
ja és tegnap 11kor végre 18.kör jön az U kanyar és baxxkki bedadogott a moci...
.hihetetlen hogy csak a magyaron fogy el ennyire a gumi és a benya....rohadjon meg.. a 2 ferka megelőzött de a podium meglett. a lényeg vettel és lewis mögöttem legyen.ők vezetnek.
ez az 1.25.7 a csutka volt nekem.igen bill.el tolom mint minden mást is.mielőtt belépsz kvalira kidob ott a carrier főmenübe van emails hub standings..alul van calendar navigator meg a standingsnél constructors és az van odairva a menübe a "." és a "=" tudok kapozni de neme ngedi.melyik az a gomb?
meg a játékos nevet továbbra sme tudom átirni..nem vágom...
patch segít?
Új hozzászólás Aktív témák

- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Dell Latitude E7240 Core I7-4600U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.hihetetlen hogy csak a magyaron fogy el ennyire a gumi és a benya....rohadjon meg.. a 2 ferka megelőzött de a podium meglett. a lényeg vettel és lewis mögöttem legyen.ők vezetnek.