Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
Szia!
Nyilván segítséggel (assist on) lassabbnak kell hogy légy, hiszen azért egy automata váltóval nagyobb féktávokat tudsz csak venni, szint úgy abs-el. TC mondjuk segít pályán maradni, de a 2012-ben már azzal is jóval lassabb vagy, mert a kigyorsításnál sokat számít pozitívan ha tc off-al mész. Egyedül ami szerintem a segítségek közül nem befolyásol az a vonal vezetés.
-
PiE137
senior tag
Én még egy kamera állásnak tudnák örülni, hasonlónak, mint ami spectace alatt van:
Ha csak a kocsi orrát meg az első tengelyt mutatná. Úgy sztem jobban lehetne érezni a féktávokat....
Az időmérő viszont örök bug marad sztem. A kedvencem, amikor nyomom a gyors köröm, előttem meg két kocsi gurul egymás mellett. :/ Ha beléjük rohanok, akkor penality-t a gyors körön lévőnek!!!
No meg a futam közbeni eső, amikor a gép "elfelejt" kimenni wet / inter gumiért, slikk-en vidáman köröz, nyomja a lila szektorokat...
A pro szintet meg nem tom miért kellett ennyire elcseszni: Már szétsetupolt kocsival is csak kullogok utánnuk...
Meg kell tanulnom segítségek nélkül menni, hátha idővel az is gyorsít....
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
pedig jó lett volna befejezni 

letölti szinkronizálja és elúszott nekem is mindenem