Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Most őszintén? Mit veszítesz vele ha kipróbálsz egy ingyenes demót, akármit is mondanak róla? Lehet neked pont befog jönni. Nálunk is sok mindenkinek tetszett.
-
Feribacsi555
senior tag
Én 240°-ot szoktam beállítani, de ritkán szoktam végállásig eltekerni.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
hát 65 ezerért találtam neked lóri szegeden. De lehet lesz jobb ajánlat is, de most hirtelen ezt találtam.
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Srácok, örülök hogy megy ez a topic. Remélem hogy a 2012-es játékba valamennyiőtöket üdvözölhetünk majd (újra) a gocompete ligáiban

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
djrobaa
üzenetére
Fel ismeri a steam, ha beállítod neki!
Ezt a játékok menüpont alatt tudod hozzáadni a "Nem steames játék hozzáadása a könyvtárhoz" menüpont alatt.
Ezzel működnie kell. Azért nem forszírozom hogy letöltse a steam, mert ha a steamet uninstallálom az összes játékot ami azzal volt telepítve lepucolja és ez elég nagy bosszúságot okoz, miután mindegyik pályára van setupom. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
GuruZone
üzenetére
A kulcsról jut eszembe, hogy láttam steamen meg lehet venni a játékot.
Felvetődött bennem a kérdés, hogy ha steamen aktiválom a cd-hez kapott kulcsom, akkor vajon az letölti nekem és installálja is? Így elkerülve hogy pörögjön állandóan a lemez a gépben.Na van erről valakinek véleménye?

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
HaZsolt
üzenetére
Jah ahha az úgy szívás. Na akkor én azt javaslom, hogy úgy nézd meg, hogy nem hamisítvány-e az egész, hogy a festésnél végighúzod a kezed a lemezen, vagy egy zsebkendőt. Ha fog, akkor valószínűleg utólag festették. Ha a dvd közepén a lyuk körül látsz olyan feliratot, hogy verbatim vagy tdk vagy akármi, akkor az már hamisítvány. Ha le van takarva akkor is.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Hát na

-
Feribacsi555
senior tag
Terveinkben nem fog már szerepelni a hamachi! De a live-ot sem fogjuk használni a ligáinkhoz. Annyira azért nem stabil, szoktam játszani rajta és bizony még most is sok a lost connection, főleg mikor első helyen autózgatok. És azért sem fogunk live ozni, mert sajnos sokan a virágboltból vették meg illetve szerezték be a játékot. Ezért mindenkire való tekintettel, egy új fajta szolgáltatóval fogunk játszani, ha minden jól megy.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Ezen az oldalon találsz elérhetőséget.
Arra az emailra küldeni kell mailt, hogy van-e raktáron f1 és akkor pár ezer forintért kapsz egy cd kulcsot. Erről azt kell tudni, hogy lemezt meg ilyeneket nem kapsz, hanem letöltöd valahonnan a játékot és mikor kéri a cd kulcsot, akkor azt írod be, amit x ezer forintért megvettél. Így elvileg tudsz neten is játszani, mivel eredeti a cd kulcs. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Ha online akarsz játszani, akkor le kell tiltani a hamachit a "Hálózati és megosztási központban".
Jobb egér, hálózat letiltása és ezek után tudsz majd live ozni. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Szivesen

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Indító parancsikonra jobbegér katt -->tulajdonságok--> parancsikon--> futtatás: teljes méret
Talán ez megoldja a dolgot.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Kormányról vagy billről lépsz be a játékba?
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
JONAS77
üzenetére
Nem azért mondom, de ha minden assist ki van kapcsolva a 2011-es játékban, akkor pont olyan a fizika mint egy valódi f1-es autónak.

És ezt olyantól hallottam, aki már ült és vezetett f1-es autót (talán még ezt a fórumot is olvassa).

Egyedül a G erőket nem érzed, de ez nem a játék hibája. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
gameresboy
üzenetére
Kell hozzá hamachi és technogods. Vagy esetleg tűzfalat kapcsoljátok ki, de tekno és hama kell, 2010-et is így játszottam haverokkal lanba.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Akkor AI vagy majd vki tud tán vmit

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Esetleg LIVE-on is körülnézhetnél

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
LSL1337
üzenetére
Állandóan szervezünk gurulást ezen a weboldalon.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nemá. Motion sgs-re van normális ics? De ugye nem gyári?

Bocsi, nem tartozik szervesen az f1hez

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Tudod ezzel csak az a baj, hogy szervezhetünk mi akár 100 ligát is, mindenki nagy hévvel bejelentkezik rá, aztán meg megint az lesz, hogy lemegy egy verseny és szó nélkül eltűnik és még nekünk kéne utána futkosni, hogy ugyan vajon jön-e. Most is. 10 új ember iratkozott fel a ligára, így lettünk 22-en, ebből 17 tag jelent meg.
Az a baj, hogy mi akárhogy erőlködünk Hoboval, akármit csinálunk, szervezünk, a végén soha nem tetszik semmi és mindig valaki/valakik megsértődik/megsértődnek!
Persze kapjuk az ötleteket. 100 fajta verziót hallottunk már. Ebből próbáljunk meg össze gyúrni 1-et? A vége mi lesz? Sértődés, lelépés. Mert annyira különbözők vagyunk, hogy akárhogy megfeszülnénk és minden napunkból feláldoznánk 28 órát, akkor is lennének olyanok, akiknek nem tetszik és balhé lesz már megint belőle.Persze dolgozunk a megoldáson, felmerült, hogy csinálunk 2 ligát 12-12 fővel, de abból megint mi lesz? 2 verseny után megjelenik 4-4 fő.
És amúgy nem kellett volna felmenni a fórumra. Még az oldalunkra sem kellett volna bejelentkezni! Hiszen a fényújságot ami az oldal tetején pirosan futkos, kb fél perc elolvasni és még bejelentkezni sem kell...
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Lóránt.
1.: Nem egyszer kértem elnézést ezért chaten
2.: Egész nap!! fényújság futkosott az oldal tetején, hogy érkezési sorrend van. Ha 19:45 kor van lobby, akkor miért érsz oda 19:58-ra? És egyébként is. Ha vártál volna kb 3 percet és addig szépen elbeszélgettél volna ott velünk, akkor láthattad volna, hogy biza lett volna hely neked a ligában.

Nem pedig rögtön bevágod a durcit és keresel egy másik ligát.
De ha ez így van, akkor kérlek írd meg itt vagy a gocompete-en, hogy akkor ne várjunk rád.
THXui.:komolyan mondom nem is értem minek kérek elnézést, úgyis mindenki mindig megsértődik.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
ftomi74
üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy köszönjük, hogy még jobban el lehetetleníted az 50% off-os liga működését! Így már tényleg nincs mit filózni rajta, hogy hogyan tovább...
Külön megköszönném még: Azoknak akik ma nem jöttek el, főleg az off-osok!
Külön viccnek érzem, hogy ma 2 ligát összevonva 15-en voltunk. Holott ha összeadjuk a jelentkezőket akkor az eredmény 32 fő. 50%-a nem jelent meg! A 15-ből voltunk vagy 3-an akik fel sem voltak iratkozva.
NO COMMENT...
-
Feribacsi555
senior tag
Assist off-osok bemondták az unalmast?
4 aktív versenyző, aminek a fele nem indul? 12 versenyzőből 4? Az kva nagy! Többiek? Ezért csináltuk a ligát? Áhhh... Kész... -
Feribacsi555
senior tag
Hahó emberek!!!
Ma este rajtolnak az 50%-os ligák!!!!
Hol vagytok? Jól vagytok? Megvagytok?Hamachival megyünk. ITT megtaláltok mindent!
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
75%-os hoz is van. csak az 50-et kell kicserélni 75 re.
Azért lett 1-2 mert egy hálózatba 15-en férnek be!
Ezért először az 1-es hálózatot kell feltölteni, aki meg nem fért bele abba az megy a 2-esbe.GoCompete 1-2 meg a közös játékokhoz lett létrehozva. Ha nem férsz bele a GoCompete 1 be, akkor csatlakozz a GoCompete 2-höz, de nem kell mind a kettőhöz csatlakozni!
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Igen!
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Doomgiver
üzenetére
Nembaj, legalább nem én leszek az utolsó
Ha egyáltalán célba érek

Jöhetsz nyugodtan. Itt megtalálsz minket. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Jaja. Köszi. Jössz te is ligázni hamachival?
(#7513) Doomgiver
Legelsőnek a billentyűzetről való belépést ajánlanám. Nem biztos hogy bejön :S:S -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Igen, nem ezért vettük a játékot, de a live cserben hagyott minket. De tényleg jobb szenvedni a live-al azért mert nekünk eredeti játékunk van, mintha használnánk azt a módszert ami jó!
Aki nem akar jönni, annak sry, szenvedjen a live-al, mi meg élvezzük tovább a játékot!

-
-
Feribacsi555
senior tag
NE CSÜGGEDJETEK!
HAMACHI TESZT PARTY CSÜTÖRTÖK ESTE!
CSABÁVAL TESZTELTÜK, JÓNAK TŰNIK ÉS MŰKÖDIK IS!!
TOVÁBBI INFÓ ITTMI TUDJUK A MEGOLDÁST!
NE VESSZEN KÁRBA HOBO MUNKÁJA!1 PRÓBÁT MEGÉR
Bocs, csak így figyelem felkeltőbb volt

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de a vasárnapi istanbulnál, aki elindult a rajttól azt nem dobta le.
Tegnap is mentünk 5-en Catalunyát, igaz az elejéről kivágta Hobo-t, de bevártuk és utána sem volt gond. -
Feribacsi555
senior tag
Jópárszor ki lett amúgy írva, hogy a Gocompete.hu-n folytatódik és ott fórumozunk.
De még semmiről nem késtél le! Irány oda gyorsan még csak 1 futam ment le! -
Feribacsi555
senior tag
válasz
settenkedő
üzenetére
hi, próbálj nem kontrollerről/kormányról belépni. Használd a billentyűzetet. Igaz beállításod el fog veszni a kormányra/kontrollerre, de ez nekem megoldotta.
-
Feribacsi555
senior tag
B.Ú.É.K.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
ftomi74
üzenetére
Hát nemtom. Nekem ez a jelenség volt:
Beindul a játék, kérdezi, hogy bejelentkezek-e vagy sem.
Mondom igen. Akkor kinyitja a live-ot, rányomok a fiókomra, utána sign in. Elkezd tekerni bal fönt a karika és egyszer csak exe hibával leteszi tálcára a játékot. Megjátszotta 2X, újraindítottam a gépet, majd beléptem billentyűzettel!! újrahangoltam a kormányt és minden ment pöpecül

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
pro vagy

tetszetős lesz

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Kiraktam, thx
-
Feribacsi555
senior tag
Szerintem azért bszaxik a LIVE, mert elkezdődött a Karácsonyi szünet az egész világon és most az is játszik aki eddig nem ért rá, túl vannak terhelve a szerverek, ezért lehet kidobál.
Ezért mondom.
Meg kéne próbálni hamachi val! -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha szar a live, oldjuk meg hamachi-val

Ahhoz sztem nem kell bekapcsolva legyen a live. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
shikaree001
üzenetére
idézem:
"néztem a honlapon vannak beállítások de momo-hoz egy van csak"
kereste csak nem volt neki jó

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Aha, hát akkor nem csoda

-
Feribacsi555
senior tag
Grat mindenkinek!
Eredmények frissültek az oldalunkon.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszönjük szépen.
Kedves Setup gyártók!
Felhívnám figyelmeteket ma este bevezetett legújabb szolgáltatásunkra.
Ezt csak a jobb megőrzés érdekében vezettük be.
Remélem ki lesz használva
.
Köszönjük! -
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek van a 2011.12.07: MELBOURNE eredményeiről screenje kérem ne habozza megosztani velem az alábbi címen:eredmenyek@gocompete.hu
Köszönöm!
GoCompete! -
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni egy magyarítás linket?
Thx. -
Feribacsi555
senior tag
Kedves LIGA játékosok!
Főként azokhoz szólnék, akik screenshotot csinálnak a ligák eredmény táblázatáról.
Először is köszi, hogy csináltok. Annyit kérnék, hogy a jobb megőrzés érdekében, ha nem jelentene túl nagy gondot, akkor légy szíves ne csak ide linkelgessétek be, hanem küldjétek már el pls az alábbi email címre, hogy meglegyen nekünk. Köszi!eredmenyek@gocompete.hu
Köszi!
ui.: Nem számít, ha többen is külditek, sőtt...

-
Feribacsi555
senior tag
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kiakartam írni, hogy ne próbálkozzatok csak egyrészt meglepetést akartam okozni, másrészt olyan hirtelen jött az átköltözés, hogy időm sem volt kiírni.

-
Feribacsi555
senior tag
Kedves GoCompete felhasználók, tagok, ligában részt vevők!
Van szerencsém bejelenteni, hogy a mai nap este oldalunkat átköltöztettük!
Ezentúl az oldalt CSAK a gocompete.hu beírásával lehet elérni.
Megmaradt minden, nem kell újra regisztrálni sem!
Reméljük továbbra is ilyen aktívak lesztek az oldalon.ui.:
Hobo te is írd át az aláírásod

Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest