Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Mikor szoktatok játszani ?
rég játszottam nagyon , gondoltam lehet megváltoztak a szokások , de akkor gondolom 7-9 óra között

-
nepszter1
addikt
Jövök én is nepszter123 a nevem
-
nepszter1
addikt
Én is jönnék nagyon szívesen .
-
nepszter1
addikt
Valahogy megbántam hogy megvettem a játékot mivel esélyem sincs ellenetek 3másodpercel vagytok jobbak az összes pályán . Igaz hogy gamepadal tolom van kormányom is de rohadt szar azzal .
-
nepszter1
addikt
Ghost cart nem lehet letölteni valami hiba miatt.. Nem jó a kormányom csak egy idő után reagál a mozgatásokra ha ilyen kicsiket mozgatok megse mozdul az autó marha idegesítő így gamepadal probálgatom de szörnyű....
-
nepszter1
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Sajnos még mindig nem müködik ...
-
nepszter1
addikt
Esetleg van aki virágbolti verizóval játszik és eredeti cd kulcsa van , és müködik a patch ? Vagy ötletek ?
-
nepszter1
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Hát valahogy szerintem is ez lesz a gond de sajnos nincs eredeti lemezen csak a cd kulcs eredeti.
-
nepszter1
addikt
Nem enged csatlakozni egy játékhoz se ilyen piros kis kockát mutat mindekinél és utána ready-t nyomok és bedob az időmérőbe spectatorba
ötletek? -
nepszter1
addikt
válasz
Motaba78
üzenetére
c:/users/fhnév/documents/my games
de ha rendszert raksz újra akkor a gfwl miatt ezeket is mentsd le
:\Program Files (x86)\Common Files\microsoft shared\Windows Live\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Program Files (x86)\Common Files\Windows Live\.cache\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Users\***felhasználóneved***\AppData\Local\Microsoft\ -ebből a könyvtárból a ”GFWLive” és az “XLive” mappa kell
c:\Users\***felhasználóneved***\Documents\ – ebből kell nekünk a “GFWLIVESetupLog.txt” és a “GFWLIVESetupLogVerbose.txt” file-ok és kell még innen a játékmentésed… -
nepszter1
addikt
mellburnbe mentem 1.20.490et gamepadal de 1.19xx idő is benne van szerintem
-
nepszter1
addikt
Na fent vagyok online.
-
nepszter1
addikt
Nekem van egy MOMO racingem nagyon nagyon régen kaptam még sajnálom eladni érdemes vele kiprobálnia forma 1et?
-
nepszter1
addikt
Egy páran vagyunk már fent gyertek .!
-
nepszter1
addikt
Nem nyomunk megint egyet?
-
nepszter1
addikt
A patchről esetleg tudni valamit hogy mikor jön?
-
nepszter1
addikt
Ha minden igaz hamarosan megkapom a cdkulcsomat a játékhoz és én jövök veletek játszani ha nem gond.
-
nepszter1
addikt
Aki esetleg keresi a beállításokat annak ittvan

-
nepszter1
addikt
Az f1 2010 ben volt beállításokból egy jegyzettömböm , minden pályára és természetesen eső/száraz pályára esetleg nincs valakinek ez meg a f 2011.hez?
-
nepszter1
addikt
3600Forintot megér a játék ?
hardveraprón néztem hogy van ilyen cd kulcs csak amit live-on kell aktiválni
Új hozzászólás Aktív témák

Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ötletek?