Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shikaree001
tag
Az én Live-m a magyar pályáig birta

-
shikaree001
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Boldog Ünnepeket Kívánok MIndenkinek!
-
shikaree001
tag
válasz
csgeri80
üzenetére
Sziasztok. Tegnap mi lett velem? Hát Megvadultam egy kicsit. Úgymond magamhoz képest hibátlanul mentem, igaz a célegyenesben kevés volt a végsebességem s mindig be bírták rakni mellém az autót, de kör végére újra megelöztem a ... nemtudom kit. De sikeresen koccantunk 2-szer, s jött a ráadás vérszomjas belém csúszott s a szárnynak vége lett. Én idegbeteg, erre akárhogy akartam nem tudtam mit tenni boxba be akartam menni de nagy volt a sebességem s a falnak csapódtam.
-
shikaree001
tag
Kedves Ligások!
Indítványozni kezdem a mai futam elhalasztását, emiatt a szájba ........ Live miatt.
Hozzászólások? -
shikaree001
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Én kérek elnézést

-
shikaree001
tag
Utálom az esőt
-
shikaree001
tag
Este assist off-os futamra megfelelek újra hostnak?
-
shikaree001
tag
na ha már így kib@sszott exe hibával akkor jó éjt mindenkinek
-
shikaree001
tag
valaki assist off 50 %
-
shikaree001
tag
sorry mindenkitől telefonon kerestek
-
shikaree001
tag
KÖSZÖNÖM BÁRKI is volt aki jól seggbe b@szott hátulról az 1 kanyarban. Fair play ez igen
Ezek után úgy döntöttem hogy inkább én is segítséggel megyek ilyen közös játékokban s aztán durr bele foglalkozok én vele ezek után hogy kit török össze, kinek baszom el a játékát
-
shikaree001
tag
1 kérés az esti futamra főleg az assist használóktól. Ne az elsö kanyarba akarjátok eldönteni a versenyt s please figyeljetek oda az assist offosokra nekik elég egy kis arrébb lökés s máris pörögnek. Köszönöm
-
shikaree001
tag
ma este lesz valami?
Bajnokságot melyik nap kezdjük? -
shikaree001
tag
Nálam 8 óra van

-
shikaree001
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Motion, én láttalak, a második körben annyit lehetett látni, hogy lelassulsz s eltűnsz, utána meg a futamot te nyered meg

-
shikaree001
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Thx közben rájöttem
-
shikaree001
tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
ok
-
shikaree001
tag
sorry emberek. Belaggoltam én is s a bokszkiállásnál nekimentem a falnak. jó éjt nektek
-
shikaree001
tag
Istenem ez vicc. Na jó. Én nem próbálkozok ezzel az elöfutammal. assist off os ligában kérek egy autót, bármelyik mindegy. de ez igy áááááááááááááááh hol itt egy autó hol ott
-
shikaree001
tag
Istenem milyen jó érzés verseny alatt kört kapni
-
shikaree001
tag
akkor ma este is 21-00 tól próbafutam?
-
shikaree001
tag
20perc s jövök
-
shikaree001
tag
Olyan jókat mosolygok a fórumon. Mindenki csak szidja a játékot a változások óta, én most kezdek Rolly Dy-nak igazat adni, hogy kezd élvezetesebb lenni a játék. Igen mert szerintem most már mindenkinek a saját beállítását kell megtalálni, s nem azt amit ide a TT- ben nagymenők felraknak. Én például teljesen más beállításokkal megyek mint ők.
Assist nélkül is kezdek uralkodni újra az autón. S igaz az tény, hogy assistal(sajnos-nem sajnos) jobb időket lehet menni, de ez van ezt kell szeretni. Szerintem az új verzióhoz is idő kell, hogy megszokjuk a dolgokat, a beállításokat, stb s ugyanolyan jó versenyeket fogunk menni a hideg téli órákban is.
-
shikaree001
tag
-
shikaree001
tag
válasz
shikaree001
üzenetére
Eddig a legjobb assist nélkül
Gondolom nem sokáig 
1.29.633Miért nem tudok képet feltölteni. Mindig azt írja, hogy a megadott kép nem megfelelő???? valaki help
-
shikaree001
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tessék ennyit vettem fel

-
shikaree001
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igy most én feleslegesnek tartom, mert minden nélkül játszok, de biztos élvezni fogom a lekörözéseket
-
shikaree001
tag
Ezek után is úgy gondoljátok, hogy jó lesz a liga úgy hogy van aki assistal, van aki anélkül megy?
-
shikaree001
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ez a szolgáltató a Digi. csak 18napja nem tudok online játszani mert ezt kapom. De a remény hal meg utoljára
-
shikaree001
tag
http://www.speedtest.net/result/1595738091.png
érdekes most meg a netkapcsolatom ennyi.
-
shikaree001
tag

Ez így pedig jó
-
shikaree001
tag
Gyerekek ma már 2 online versenyt tudtam menni, még a végén este veletek is tudok gurulni, nem kiabálom el de az internteszolgáltatóm SZAKemberei 13 nap után sikeresen megcsinálták az internetemet

-
shikaree001
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hol gondolod? utolsó előtti kanyar előtt?
-
shikaree001
tag
Sziasztok. Mivel még mindig szarakodik a netem, ezért unalmas óráimban TT-ztem, s láttam, hogy az oldalon a Melbourne-i videó picivel lassabb az én körömnél ezért felvettem. Persze tudom, hogy nem ez a leggyorsabb kör, de azért na.

[link] -
shikaree001
tag
Sziasztok, Sajnos másfél hete nem tudok játszani veletek a netem miatt, állítólag szerelik de már az egész tömbben kicseréltek mindent s nem találják a hibát. remélem a Liga kezdésig megoldják mert ha nem akkor ...
Szeretnék csapattársnak jelentkezni Legalbeku mellé a AT&T Williams-hez ha lehet tegyetek be. Köszönöm s addig is sok jó game-t nektek együtt -
shikaree001
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Én is az 50% ra szavazok. ma délelőtt GP-ben mentem 50 %-ot Melbourne-ben. s mondhatom hogy okoskodni kell a gumikkal.
-
shikaree001
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
akkor csak én vagyok idétlen bokszkiállás után ennyire, nekem harcolnom kell a kormánnyal sokszor. illetve ha assistok nélkül megyek az az 1 biztos hogy a stabilabb köröket menni
-
-
shikaree001
tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Ligával kapcsolatban kérdeznék. Milyen módon szeretnétek megcsinálni? Mert vagyunk egy páran s sokféleképpen játszunk, van aki ugye teljes segítség nélkül van aki segítséggel. S azért ez valakiknek előnyt jelent, valakiknek hátrányt. PL segítség nélkül azért hibázunk kigyorsításnál stb.S ugye mindenki szeretne egyenlő eséllyel indulni a Ligában
-
shikaree001
tag
Sziasztok. Remélem megjavítják a netemet a Liga indulásáig.Már egy hete bajlódnak vele, nekem meg F1 hiányom van

-
shikaree001
tag
Segitség. Miért van az hogy elindítom a játékot menni akarok de folyamatosan megszakad a netkapcsolatom??? nem volt még ilyenre példa nálam
-
shikaree001
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
értem én mindezt csak egyet nem értek ha pl wiliamssal meg akármivel megyek 300 fölött mentem, most meg tegnap akár hogy csináltam csak az 1 körben tuddtam 300ig elmenni a ferrarival. kár hogy letöröltem a videót. megmutatnám akárhogy vettem a kanyart akármennyi kerset tartottam meg 290 volt a vége 7 ben a motornál még a zöld sem világitott
-
shikaree001
tag
Sziasztok. Visszanéztem a tegnapi Istanbuli versenyt. Felfedeztem egy érdekességet, lehet hogy csak számomra az, de már tegnap verseny alatt sem értettem. Ferrariban ülök, istanbul hosszú egyenes 1körben 300km/óra, 2-ik körtől egyszerűen 290 km/óra felé nem tudtam vinni az autót. ???? valaki magyarázatot tud erre vagy talán a ferrari is bug-os?
-
shikaree001
tag
Elnézést mindenkitől, elfáradtam mai napra kifújtam. Jó éjt mindenkinek
-
shikaree001
tag
Sok a beszéd. Gyertek inkább jááááááááááááááááááááátttttttttttttttttssssszani
-
shikaree001
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
állitsd át játékban a fékedet egy gombra. szerintem be van ragadva a fékpedálod
-
shikaree001
tag
NÁLAM MOMORA EZEK A BEÁLLÍTÁSOK A JÁTÉKON BELÜL
-
shikaree001
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
HOGY VANNAK A BEÁLLITÁSAID NEKEM IS MOMOM VAN
-
shikaree001
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
HÁT A TIEDHEZ MÉG MESSZE VAN

-
shikaree001
tag
ALAKUL EZ A NEW DELHI IS

-
shikaree001
tag
segítsetek. Felveszek egy videót futamról milyen formátumba konvertáljam át hogy fel tudjam tenni youtubera?
-
shikaree001
tag
grat a yeongam-i futamhoz
-
shikaree001
tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
na igen leminősítettem magam. Sajnálom de nem értem meg hogy ha van 5-6 ember aki tud normálisan játszani akkor miért kell mellé egy aki elbassza a játékot. Ok megértem mindenki hibázik,de könyörgöm minden versenyen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- iPhone 13 128GB 88% (1év Garancia)
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Szeretnék csapattársnak jelentkezni Legalbeku mellé a AT&T Williams-hez ha lehet tegyetek be. Köszönöm s addig is sok jó game-t nektek együtt