Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hermanyi
addikt
válasz
lmaresz
üzenetére
MSI Afterburner el veszem fel
Steady én elmondhatom ,hogy futamon Kimit már vertem el úgy malály pályán ,hogy az utsó 4 körön keresztül aljas védekezést folytattam ellene .Féktávokat direkt elcseszve kanyarban még belefékezve ,hogy a kigyorsítási szakaszon legyen annyi forom ,hogy ne tudjon féktávon beesni
Életem legjobban összejött köreimet tudtam akkor futni 
de tény ,hogy a nagy átlagnál 1-3 mp vel gyorsabb bármely pályán -
Motaba78
addikt
válasz
lmaresz
üzenetére
ahogy én tudom ez a játék is a dirt 3 motorjára épült, abban pedig nem túl acélos az x6, van egy "bug" a játékban miszerint.
"Frissítés (2010.05.11): a DiRT 2-vel kapcsolatban kiderült, hogy ha a játék hatmagos processzort detektál, akkor állítólag csak egyetlen magot hajt meg, könnyen lehet, hogy ez a probléma gyökere. A normál működés érdekében át kell írni egy konfigurációs fájlt."
forrás
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Azért amúgy is kellett volna még egy-két kör...