Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
Tegnap nekem is volt dolgom egy német "agresszív lámával".
Montreálban, az utolsó körben, utólértem a hosszú egyenes elején( köszönhetően a friss szuperlágy gumiknak - lággyal nyertem meg az időmérőt
- és a mix3 üzemanyagnak , DRS + jó sok KERS-el kivágok mellé jobbra szélárnyékból, felken a palánkra, de nem úgy finoman terelgetve, hanem hírtelen kormánymozdulattal,, mondom, jó akkor majd balról, ugyanezt eljátszotta, úgyhogy a sikánnál nem tudtam megelőzni.
De hab a tortán, hogy ezért (vagy másért) 20 mp. büntit kapott, úgyhogy bukta a második helyet.Szerk.: Amúgy már javulnak az időim, segítségek nélkül (kivétel autómata váltó és kanyaroknál szamárvezető), simekkel, versenyben 1:09:813-at futottam.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch Lite kiegészítőkkel eladó
- Megbízható FullHD Gamer PC
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- és a mix3 üzemanyagnak , DRS + jó sok KERS-el kivágok mellé jobbra szélárnyékból, felken a palánkra, de nem úgy finoman terelgetve, hanem hírtelen kormánymozdulattal,, mondom, jó akkor majd balról, ugyanezt eljátszotta, úgyhogy a sikánnál nem tudtam megelőzni.