Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
kár, h PC vs PS3 nincs

-
anulu
félisten
valahogy meg kéne holnapra oldanom egy szabadnapot... bár, ha 3 napig tolnám, akkor garantált az ínhüvely gyulladás :S
-
anulu
félisten
a grafika nekem nagyon tetszik, szerintem szép lett. a teljesítmény érdekes dolog. tegnap a PC-men (i7-860, 8GB RAM, 8800GTX) szerintem sokkal simább volt. PS3-on kb ugyanolyan, ugyanazokkal a betegségekkel, mint ami a 2010 volt. a sisak feletti kamerából versenyzek, többit nem tudom, h hogyan viselkedik. volt Melbourne-ben egy esős futamom, néha picit leesett a frame rate, de nem vészes. aztán lehet annak tudható be, h piszok álmos vagyok.
az irányíthatóság szerintem teljesen rendben van. reálisat kb vasárnap tudok majd mondani
mindenesetre abszolút nem bántam meg a vásárlást

-
anulu
félisten
ollé!

-
anulu
félisten
sikerült beszélnem Árkád MM-al. nem előrendeléssel is ennyi, és megjött, ki van rakva a polcra.
ui: 1 db PS3 változatot hagyjatok nekem pls, ha nagyon elkapkodnátok
-
anulu
félisten
ha ma rendeltem meg MM-ben, esélyes, h még át is vehetem? vagy csak miután értesítettek?
-
anulu
félisten
hm, MM lesz, rendelés leadva. hazafele be tudok ugrani, az a legkényelmesebb, és 90 forinttal drágább, mint a konzolvilagban.
-
anulu
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hm, vajh megér nekem +1,5 óra utazás 400 forintot?

-
anulu
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
csak a PC változat olcsó? vagy a PS3 is mondjuk 10k alatt van?
-
anulu
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
gyors kérdés: mi ez a "TT mód"? kb, mint a szimulátor? tegnap nagyon arcade-nek éreztem. nem nyúltam semmihez, csak a grafikát, ill, h hogy fut, azt néztem meg gyorsban
-
anulu
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
egyelőre csak USA-ban
-
anulu
félisten
igazán kiadhattak volna egy playable demo-t, na mindegy, így is megnéztem. teljesen meglepő módon 8800GTX-en gyönyörűen ment, még füst mellett sem akadt be. csak brutál sokat tölt. i7-860 + 8GB RAM és "hagy időt felkészülni lélekben" a pályára való kigördülésre. jó 30-40 secig darálja a hdd-t.
az irányítás furcsa volt, kicsit olyan érzésem volt, mintha 10 centivel az aszfalt felett menne a kocsi. már csak azt kéne eldöntenem, h PC (merthogy jól fut, fülhallgató van, így asszonyt se zavarom, olcsóbb) vagy PS3 (50" plazma, fotel...) legyen. valamelyikre fix, h pénteken megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- DJI Mic Mini (2 TX + 1 RX + Töltő tok)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

nekem nagyon bejön, X-re ráraktam KERS-t, négyzetre meg DRS-t (nem ez a default). szerintem teljesen rendben van