Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Nekem pont az ellenkezője a benyomásom.
Első helyet szereztem meg professional szinten Kínában.
Aztán olyan jó volt a verseny az AI-k ellen. Izgalmas volt. Visszacsúsztam 4. helyre a verseny végére. Az AI agresszív volt. Ahol bebújt mellém a kanyarba, ott az íven maradt. Ha meg hibáztam, akkor egyből kapcsolt és megelőzött. Ők is használják a KERS-t és a DRS.A boxszal meg egyáltalán nincs semmi probléma. Rendesen kienged a több autó elé. . .
3-4 mp a boxkiállás. Eddig 3 versenyt játszottam és egyszer sem ragadtam bent a boxban.----------
Multiplayert játszott már valaki?
Egyelőre még csak quick módot mentem. Itt vannak feltételek, mint a karrier alatt. Eddig sikerült teljesíteni ezeket. Így plusz pontot kaptam. Gondolom, ha nem teljesülnek, akkor meg elveszi a pontokat.
A másik dolog meg, ha lökdösődünk, akkor is veszi el a pontokat. Volt egy koccanásom és kiírta, hogy - valahány pont. Annyira nem figyeltem, hogy tudjam pontosan mennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Újszerű ELITE Xbox One Kontroller Series 2
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest