Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
karilla88
üzenetére
Köszi a videót. Van amúgy egy láthatatlan fal, azt fogtam meg a versenyen itt Valenciában is.. a lassú visszafordító után van egy közepes sebességű balos, ott, mivel nem volt szárnyam kisodródtam, és érintettem a falat. Erre kiírta, hogy összetörtem az autóm...
Rolly: már nem vagyok, este talán, vagy holnap ilyenkor megint.
Hamarosan teszem fel a hét közepén nyomott futamok rövid összefoglalóját szigorúan arra fókuszálva, mikor nagyon ment

-
pepusos
senior tag
válasz
karilla88
üzenetére
Azt hiszem sikerült beállítani végre a kormányt, ha lehet akkor én is jönnék veletek gurulni esténként. Igaz egy-két kivétellel nem ismerem a pályákat, de legalább nem zavarok majd rajtnál, és ígérem hogy lekörözéskor is nagyon előzékeny leszek, és sűrűn nézek majd a hátam mögé. Utólagos engedelmetekkel néhányatokat felvettelek LIVE-on. Köszi mindenkinek aki segített! Üdv!

-
Steady74
addikt
válasz
karilla88
üzenetére
Pedig valencia izgi lehetett volna, de hat teged kizart a jatek, igy nagyon kenyelmesen tudtam menni... pedig lattam h jossz fel mint a talajviz, meg is sporoltam a teljes kers-t a hosszu egyenesre

Hat nuri az erdekes volt. A celegyenes vegen a bolya mellett van egy lathatatlan fal, ezt most mar tudom b@ssza meg a codi. Olyan szuken akartam fordulni ahogy csak lehet, erre meg mint aki 220-szal szall bele a falba, atdobott a kavicsagyba, es szolt h osszetortem az autom. kosz cm ..i. -
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
karilla88
üzenetére
értem, ez is egy megoldás, de akkor egy újabb kérdés, minek van automata mentés, ha nem működik...
és most ez természetesen nem ellened irányul
de az utóbbi időben komolyan elgondolkodtam azon, hogy küldjek egy jó hosszú panaszlevelet a hülye codemastersnek.mert pl. a quick setup-ok között is annyi a különbség, hogy más a szárny állás, semmi mást nem állít(camber-t nem néztem, bevallom), vicc ez is a többi mellett.
Új hozzászólás Aktív témák

- Tőzsde és gazdaság
- Vírusirtó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép OFF
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- World of Warships
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi