Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Nekem megvan 1 hónapja kb, (amikor kijött megvettem), és biztosíthatlak róla,hogy nem "csak" könnyed szórakozás az
. Rendesen oda kell figyelni,van is mit javítani még rajta, mivelhogy beta (most jött ki az első patch), de ha jönnek az értelmes modok (van köztük F1 is már,amit hegesztenek), akkor nagyon, de nagyon odakeni majd a CM féle F1-et.
Mondom ezt úgy,hogy tudhatod, megvan az F1 2010 és az F1 2011 nekem is,toltam eleget (Polonic kollégával pl ebben egy teljes bajnokságot is Coopban pl)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Samsung A06 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Rendesen oda kell figyelni,van is mit javítani még rajta, mivelhogy beta (most jött ki az első patch), de ha jönnek az értelmes modok (van köztük F1 is már,amit hegesztenek), akkor nagyon, de nagyon odakeni majd a CM féle F1-et.