Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Lóri,
Szerintem itt tegyél pontot erre az ügyre. Nem vagyok érintett a ligában, mivel tudtam, hogy nem tudok jelen lenni mindegyik futamon, sőt lehet egyen sem.
Úgy gondolom, hogy napokkal előtte szólsz, hogy jössz kedves dolog, de ki vezeti azt? Nem bemondásra megy a dolog, hanem érkezésre. És bár földrajzilag messze vagy tőlünk, azért az időzóna ugyanaz.
HOBOék rengeteg munkát tettek ebbe az egész ligázásba, annyit tisztelet jár nekik, hogy nem őket kell ócsárolni, meg puffogni, hanem betartani, amit kiírtak, és jóidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P52 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest