Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Igazad van,jobb is ha nem ártod bele magad annyira. mert jelentkezz és ha rád adná valaki ezt az inget amit nekem adtak akkor ,meg lesném a reakciódat. Ne haragudj szebben nem tudom írni
Hoboval és Ferivel semmi gondom nincsen meg senkivel sem. ,úgy ismersz,hogy félbe hagyom a ligákat amibe jelentkezem?....pár liga azért van a hátam mögött. Így van ,ebbe az egybe nagyot hibáztam,hogy nem néztem fel állandóan,van-e változás. (gondoltam a hamachi teszt meg volt minden megy úgy ahogy azelőtt csak Live nélkül) Stabilnak gondoltam a szabályokat. Részemről a Téma lezárva ....... (persze úgy a legnehezebb,ha mindenki rád száll)+még
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- LG LCD és LED TV-k
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hoboval és Ferivel semmi gondom nincsen meg senkivel sem. ,úgy ismersz,hogy félbe hagyom a ligákat amibe jelentkezem?....pár liga azért van a hátam mögött. Így van ,ebbe az egybe nagyot hibáztam,hogy nem néztem fel állandóan,van-e változás. (gondoltam a hamachi teszt meg volt minden megy úgy ahogy azelőtt csak Live nélkül) Stabilnak gondoltam a szabályokat. Részemről a Téma lezárva ....... (persze úgy a legnehezebb,ha mindenki rád száll)+még