Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Mit gondolsz,ha nekem is jól esett volna írtam volna?
Egyik nap Az volt ki írva ,hogy akik újonnan érkezőknek ami marad autó azzal indulhatnak. Na már most nekem ez eszembe sem jutott volna,hogy ki szabad túrni a másikat,azzal,hogy mert túl jelentkezés van(akkor nem is kellene jelentkezni,hanem csak úgy becsöppenni attól,hogy valaki fel van íratkozva,nem számít). Főleg úgy,hogy előtte pár nappal szólok,hogy jövök. Valaki rá kontráz,hogy reméljük is. Erre megyek és azzal fogadnak,hogy sorry,de el fogyott a hely! Persze,hogy el kezdek duzzogni...........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Logitech szerviz
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Jelszókezelők
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyik nap Az volt ki írva ,hogy akik újonnan érkezőknek ami marad autó azzal indulhatnak. Na már most nekem ez eszembe sem jutott volna,hogy ki szabad túrni a másikat,azzal,hogy mert túl jelentkezés van(akkor nem is kellene jelentkezni,hanem csak úgy becsöppenni attól,hogy valaki fel van íratkozva,nem számít). Főleg úgy,hogy előtte pár nappal szólok,hogy jövök. Valaki rá kontráz,hogy reméljük is. Erre megyek és azzal fogadnak,hogy sorry,de el fogyott a hely! Persze,hogy el kezdek duzzogni...........