Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Elég régóta olvasom a topicot, és nagyon sok mindenre ráleltem itt. Nagyon jók az autó beállitások, és rendes azoktól akik ezt másokkal meg is osztják. Nagyon jár az agyan, hogy meglegyen eredetiben a játék mert szivesen indulnék a Ligában bár segitség nélkül nem menne sajnos. Ma kiprobáltam, hogy kikapcsolom a TC-t de még elindulni se tudtam... Igy ez felejtős számomra. Gumi és benzin szimuláció bevan kapcsolva, bár nem szoktam beállitani versenyre a benzin mennyiséget. 50%-os versenyeket megyek Carrier módban, Az AI Legendre állitva és hát elég sokat küzdök ellenük. De ez igy nagyon jó nekem, mert izgalmas a verseny. Természetesen kormánnyal játszok, bár nem a legjobb, de azért megteszi: Logitech MOMO Racing. Szóval ha meglesz eredetiben akkor szivesen jönnék veletek játszani. Röviden ennyi.
További szép estét.

Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
- PC i5-7400 32GB RAM GTX 1650 1TB SSD be quiet! ház
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest