Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
gondoltam nem lehet belőle baj, ha ezt a HSZ-t ide is kiteszem, mivel Dzsavert többen is ismeritek (GRID-ből, vagy rFactor-ból)
Dzsaver ezt légyszíves NE(!!!) olvasd el! THX!!!
Tisztelt F1 társadalom!
Erre a HSZ-re abszolút semmiféle felhatalmazásom nincs, de úgy érzem tennem kell valamit!
Bizonyára észrevettétek, h nagyra becsült társunk Dzsavermadár mostanában nagyon ritkán van!
Ennek sajnos az az oka, h összecsaptak felette a hullámok és a napi betevő falatért kűzd!
Ezért én arra gondoltam, segítsünk neki kimászni a gödörből! Én úgy gondolom egyikőnket sem fogja földhöz vágni 1 Hamburger menü, vagy Pizza ára (vagy mit tudom én minek az ára)! Személy szerint jobban örülnék neki, ha napi szinten "láthatnám" közöttünk és a videói is hiányoznak!
Tudom, mennyire lehetetlen úgy kikapcsolódni, ha az ember körül nincsenek rendben a dolgok (sajnos saját tapasztalat)!
Ennek érdekében én felajánlom a 7. napi zsebpénzemet neki (kézbesítőként dolgozom a postán és a 7. napi nyugdíjasoktól kapott zsebpénzemre gondolok. Azt nem tudom, mennyi az annyi, mert az majd csak az adott napon fog kiderülni)!
Szerintem +érdemli, mert az az idő amit köztünk töltött sokak számára hasznos volt és pozitív tapasztalatokkal gazdagodtunk mindnyájan!
THX a megértéseteket és remélem mindenki átgondolja, mi az az összeg, ami nem kenyérre kell neki és nem fáj, ha 1 nemes cél érdekében +válik tőle!

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest