Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
gondoltam nem lehet belőle baj, ha ezt a HSZ-t ide is kiteszem, mivel Dzsavert többen is ismeritek (GRID-ből, vagy rFactor-ból)
Dzsaver ezt légyszíves NE(!!!) olvasd el! THX!!!
Tisztelt F1 társadalom!
Erre a HSZ-re abszolút semmiféle felhatalmazásom nincs, de úgy érzem tennem kell valamit!
Bizonyára észrevettétek, h nagyra becsült társunk Dzsavermadár mostanában nagyon ritkán van!
Ennek sajnos az az oka, h összecsaptak felette a hullámok és a napi betevő falatért kűzd!
Ezért én arra gondoltam, segítsünk neki kimászni a gödörből! Én úgy gondolom egyikőnket sem fogja földhöz vágni 1 Hamburger menü, vagy Pizza ára (vagy mit tudom én minek az ára)! Személy szerint jobban örülnék neki, ha napi szinten "láthatnám" közöttünk és a videói is hiányoznak!
Tudom, mennyire lehetetlen úgy kikapcsolódni, ha az ember körül nincsenek rendben a dolgok (sajnos saját tapasztalat)!
Ennek érdekében én felajánlom a 7. napi zsebpénzemet neki (kézbesítőként dolgozom a postán és a 7. napi nyugdíjasoktól kapott zsebpénzemre gondolok. Azt nem tudom, mennyi az annyi, mert az majd csak az adott napon fog kiderülni)!
Szerintem +érdemli, mert az az idő amit köztünk töltött sokak számára hasznos volt és pozitív tapasztalatokkal gazdagodtunk mindnyájan!
THX a megértéseteket és remélem mindenki átgondolja, mi az az összeg, ami nem kenyérre kell neki és nem fáj, ha 1 nemes cél érdekében +válik tőle!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4303
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest